Follow my blog with Bloglovin Our open closet - vaatesäilytysratkaiu makuuhuoneessa | Teljänneito

Our open closet - vaatesäilytysratkaiu makuuhuoneessa




Jo viime syyskuussa kirjoitin meidän ajatuksista avoinaisesta vaatesäilytysratkaisusta makuuhuoneeseemme, jotta saisimme poikamme huoneesta vaaterekkit pois.
Tästä löytyy aiemmin tekemäni suunnittelupostaus ja kuvat juuri asennetusta vaatesäilytysjärjestelmästä. Tämä makuuhuoneemme open closet on osoittautunut hyvin toimivaksi ratkaisuksi, jonka avulla saimme silloisesta vaatehuoneestamme evakuoitua kaikki vaatteet ja asusteet kun vaatehuoneesta tehtiin lastenhuone.



Hyllykokonaisuus on Ikean elvarli-sarjaa ja kustannus tälle kokonaisuudelle oli muistaakseni vajaa 500 euroa. Koko seinän peittävään kokonaisuuteen mahtuu hyvin kauluspaidat, mekot, kengät ja muut asusteet.


Suunnittelupostauksessa näkyy alkuperäinen piirrustus, josta lopullinen kokonaisuus muuttui hieman.  Ylemmällä tangolla säilytämme mieheni kauluspaidat ja alemmalla tangolla minun mekot, pitsipaidat ja kauluspaidat. Alimmasta laatikostorivistä päätettiin jättää yksi laatikkomoduuli pois, jotta mekot mahtuu roikkumaan tangolla. Tai oikeastaan se yksi laatikkomoduuli siirtyi yhden asekeleen oikealle:




Avohyllyillä säilytämme meidän aurinkolasit, kellot, korut ja muutamat korkkarit. Balmuirin musta kellorasia on kuin tehty hyllylle, kellorasia itsessään kaipaisi hieman inventaariota syksyksi. Tällä hetkellä minulla taitaa olla yksi toimiva kello..

Koruja säilytän muutamassa eri lasisessa korurasiassa, isomman niistä olen saanut mommoltani.
Alimmissa laatikoissa säilytämme mieheni taskuliinat, kravatit ja minun huivit.



Kaiken kaikkiaan olemme tyytyväisiä tähän ratkaisuun, jonka tarvittaessa voi myös purkaa helposti. Järjestelmää ei ole porattu kiinni seiniin, vaan on tuettu kattoa ja lattiaa vasten.


2 comments

  1. Siis aivan ihana. Minä vain haaveilen tuollaisesta avoimesta ratkaisusta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä on todella toimiva ja huomattavasti siistimpi kuin entinen vaatehuoneemme. Olen tyytyväinen, vaikka pölyähän se toki kerää ;)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig