Follow my blog with Bloglovin I'd love to but my dog said no | Teljänneito

I'd love to but my dog said no
Tässä kun 90% päivän sanavarastosta koostuu nej, försiktigt, ajaj! -sanoista ja sadannen kerran yrität pitää taaperon ja koiran ruokailuhetket(tai edes ruoat) erillään toisistaan (samalla kun yrität vielä tuhannen kerran opettaa, ettei ole ok painella pesukoneen nappeja tai harrastaa vaipparoskisdyykkausta) JA kun sen lisäksi vielä yrität hoitaa viikonlopun to do-listaa tuntuu olo ehkä hieman... noh, väsyneeltä. On varmasti ihan ok todeta, että antaa olla. Ehkä ei kaikki ole niin justiinsa.
Vaikka pikkupoikamme nukkuu edelleen hyvin täytynee myöntää, että klo 6 pintaan ensimmäisen kerran heränneenä sitä mielummin olisi jossain joogaretriitillä sen sijaan, että sadannen kerran taaperosi, joka on nähtävästi kyllästynyt hampaiden tuloon, yrittää purra sinua lepohetken aikana tai vahingossa lyö päänsä täysillä nenääsi, poskeesi, pöytään tai lattiaan. Päivän rauhallisimmat hetket ovat koiralenkit ja päiväunet, jolloin kaikki pysyvät tyytyväisenä.  Toisin sanoen, viikonloppu menee mahdollisimman rauhallisissa tunnelmissa kotona koiramme kainalossa. Vauhdikkaan kesän jälkeen kotoilu tuntuu varsin tervetulleelta, vaikkei tämä viikonloppu varsinaisesti ole ollut siitä rentouttavimmasta päästä. Silti kotosalla ollessa viikonlopun aikana olen saanut petivaatteet pestyä ja levättyä edes ne hetket kun tämä katasrofikaksikko on antanut myöden.


Olen torstaista asti ollut kotona yksin meidän pikkupojamme ja Albert-koiramme kanssa ja pojat tekevät kyllä parastansa saamaan minut hulluuden partaalle ;) Tässä ei paljoakaan ole ollut aikaa tai energiaa lähteä muualle kuin Albertin kanssa kävelylle ja hyvä niin, ehkäpä minun pitäisi useamminkin osata kotoilla? Tässä asiassa minulla on vielä parantamisen varaa.

"I'd love to but my dog said no"


Näin muutama kuukausi sitten tämän Bali the Dogin* collegepaidan pressipäivillä ja ihastuin heti - aivan täydellinen paita kotoiluun ja koiralenkille! Pienempien koirien ystäville tiedoksi, että heillä on myös todella hienot paidat* koirille ja mielestäni koko Bali the Dog huokuu sitä rentoa ja seesteistä tunnelmaa, jota itsekin kotoilussa kaipaan.
Albertille ei tarpeeksi isoa paitaa löydy, mutta pikkukoirien #crazydogladyt kannattaa kurkata instagramini puolelle, siellä minulla olisi yhteistyössä Bali the Dogin kanssa mahdollisuus antaa karvapallokaverillesi ihanan paidan!Toivottavasti teidän viikonloppu on ollut rentouttava ja energisoiva, meille tuli iltapäivällä vieraita käymään ja ilta menee koiralenkillä ja kotoillessa 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 comments

 1. Hauskoja. Täytyy vinkata kavereille, kun meidän lähipiiristä löytyy näitä grazy dog ladyja. ❤
  Kiitos kivasta iltapäivästä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi ja joo nämä ovat kyllä niin söpöjä! ❤️ Kuvittele Albert tällaisessa paidassa :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig