Follow my blog with Bloglovin Autumn accessories | Teljänneito

Autumn accessories

Terveisiä kampaajalta! Taas on se hetki, kun ehtii arjen kiireiltä nauttia hetken rauhassa blogin parissa samalla kuin kampaajani Maria loihtii hiuksistani syksyyn sopivat. Kaipaan syksyä kohden pientä raikastusta hiuksiini ja päätimme nyt napsia muutamia senttejä myös hiusten pituudesta.


Meillä viikko on mennyt flunssassa, nuha ja kurkkukipu pääsi yllättämään keskellä viikkoa. Minulla olisi ollut ystäväni 30v bileet tänään, mutta joudun jättämään ne väliin kun ei olo ole lepäilystä ja finrexinista huolimatta kohentunut. Ensi viikolla on taas vaikka mitä tulossa ja haluan olla energiaa täynnä, joten skumppalasin sijaan taidan tänä iltana taas tarttua nenäkannuuni.
Muistan vielä hyvin kun miehelleni suhteemme alussa kehuskelin, että en ole koskaan kipeä. Noh, se ei ehkä ihan pidä enää paikkansa, mutta toivottavasti syksyn pahimmat pöpöt saadaan kuitenkin pidettyä loitolla!

Alkuviikosta havahduin siihen, ettei ilman huivia enää oikein tarkene työpäivän päätteeksi ja olikin aika kaivaa esiin viime talven suosikkihuivini, jonka sain Nordic Swan Livingiltä*. Huivi on vielä todella hyvässä kunnossa ja babyalpakka on materiaalina niin ihanan pehmeä. Samalla tässä kaivoin esille Massimo Dutin saappaat, jotka ostin Riikasta meidän tyttöjen viikonloppuna viime talvena. Niin se syksy taas vaan tuli, ei tässä enää pelkillä ballerinoilla halua kulkea, vaan varsinkin näin nuhaisena mielummin vedän saappaat tai nilkkurit lämmittämään jalkoja.Tässä syksyn tullessa sitä kaipaa myös asusteisiin tummempia sävyjä ja vaaleasävyinen LVn laukku vaihtui viime viikolla tähän aiempaan postauksessa näkyvään Pauls Boutiquen laukkuun ja vaalea puhelimeni marmorikuosinen kuori vaihtui uuteen blogin kautta saatuun mustaan marmorikuoreen* (Ideal of Swedenin kuorista saa 20% alennusta koodilla IDEALMARBLEFI).
Mukana laukussa kuljetan aina sekä aurinkolaseja että sateenvarjoa ja taas tämä päivä on loistava esimerkki siitä, miksi. Aamupäivällä kampaajalle tultaessa oli aurinkolasit päässä kun taas nyt täältä lähtiessä sataa kaatamalla. Tervetuloa syksy!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä 

2 comments

  1. Tiedän niin, mistä puhutaan. Aamuisin huivi on ihan must. Meillä flunssa on ilmeisesti mennyt uniin, eikä meillä ole nukkunut oikein kukaan tällä viikolla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuh, just kipeänä hyvät yöunet tekisi niin hyvää! Meilläkin herättiin tänään 5.50 :D tosin siinä kohtaa ei paljon naurattanut ;) Pikaista paranemista sinne!

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig