Follow my blog with Bloglovin Wedding in red | Teljänneito

Wedding in red

Mihin nämä päivät katoavat? Viime päivät ovat menneet todella nopeasti, tiden går snabbt då man har roligt. Kivaa on todellakin ollut - viime lauantaina oli iso päivä kun mieheni sisko meni naimisiin! Lähdimme ajamaan kohti Turkua perjantaina ja päätimme lähteä yhdessä Hennan, Caritan, Maijan ja Meken kanssa Tintån kautta dinnerille Pinellaan. Oli niin kiva nähdä tyttöjä taas pitkästä aikaa, varsinkin kun Maija oli yhdessä miehensä kanssa tullut Pariisista käymään Suomeen!Lauantaina oli sitten häiden aika ja onneksi sää oli aivan täydellinen, aurinko paistoi eikä ollut liian kuuma. Heidän häiden yksi teemaväreistä oli punainen ja oikeastaan heidän hääkutsusta tämä minun innostukseni punaiseen syttyi. Olin ajatellut pukevani häihin Karen Millenin samppanjanvärisen kotelomekon, mutta päätin etsiä käsiini jotain punaista. Vaikka elin siinä uskossa, ettei punainen ole minun värini, onnistuin silti löytämään sekä häihin sopivan punaisen mekon että rapujuhlien punaisen jumpsuitin Bergamosta - jes!

mekko ja kengät, Imperial
aurinkolasit, Dita
rannekoru
laukku, Dior


Vanha kivikirkko ja juhlapaikka olivat todella tunnelmalliset ja häät kaikin puolin onnistuneet, oli ilo saada juhlistaa heitä  - onnea vielä kerran hääparille!


Vaikka minä puhuisin ihmisten ja enkelien kielillä, mutta minulla ei olisi rakkautta, 
olisin minä vain helisevä vaski tai kilisevä kulkunen. 
Ja vaikka minulla olisi profetoimisen lahja ja minä tietäisin kaikki salaisuudet ja kaiken tiedon, ja vaikka minulla olisi kaikki usko, niin että voisin vuoria siirtää, mutta minulla ei olisi rakkautta, en minä mitään olisi. 
Ja vaikka minä jakelisin kaiken omaisuuteni köyhäin ravinnoksi, ja vaikka antaisin ruumiini poltettavaksi, mutta minulla ei olisi rakkautta, ei se minua mitään hyödyttäisi. Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa; kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii. Rakkaus ei koskaan häviä; mutta profetoiminen, se katoaa, ja kielillä puhuminen lakkaa, 
ja tieto katoaa. Sillä tietomme on vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista. Mutta kun tulee se, mikä täydellistä on, katoaa se, mikä on vajavaista. Kun minä olin lapsi, niin minä puhuin kuin lapsi, minulla oli lapsen mieli, ja minä ajattelin kuin lapsi; kun tulin mieheksi, hylkäsin minä sen, mikä lapsen on. Sillä nyt me näemme kuin kuvastimessa, arvoituksen tavoin, 
mutta silloin kasvoista kasvoihin; nyt minä tunnen vajavaisesti, mutta silloin minä olen tunteva täydellisesti, 
niinkuin minut itsenikin täydellisesti tunnetaan. Niin pysyvät nyt usko, toivo, rakkaus, nämä kolme; mutta suurin niistä on rakkaus. 

- Ensimmäinen kirje korinttilaisilleTämäkin viikonloppu(ja sitä seuraava ja sitä seuraava) menee myös juhlien parissa - nyt taitaa olla aikamoinen juhlakausi meneillään.

Ihanaa viikonloppua!


2 comments

  1. Näytätpä tosi upealta näissä kuvissa! Olisipa kiva kuulla miten hoidat itseäsi arjen kiireessä, pienen lapsen äitinä (ruokavalio, liikunta jne)!

    -Päikkis-

    ReplyDelete
  2. Kiitos postaustoiveesta, näin sunnuntaina juhlien jälkeen olo on taas kaikkea muuta kuin levännyt ja hyvinvoiva :D

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig