Follow my blog with Bloglovin Home sweet home - our new Carpe diem bed of Sweden | Teljänneito

Home sweet home - our new Carpe diem bed of Sweden

Vuoden alussa mietittiin uuden sängyn hankintaa kun silloin aamulla fiilis ei ollut enää hyvin levännyt ja mieheni valitti selkäkipuja. Kerroinkin jo aikaisemmassa postauksessa yhteistyössä Iskun* ja Carpe Diem Bedsin* kanssa miten saimme tilattua meille uuden sängyn ja se saatiin juuri ennen kesälomamatkalle lähtöä. Vaikka tiesimme sängyn toimitusajan meinasi silti tulla kiire hankkiutua eroon vanhasta sängystä siinä matkallelähtörumban keskellä ;) Onneksi saimme sovittua vanhan noudon ja uuden sängyn toimituksen samalle illalle juuri ennen matkalle lähtöä! 

Tuota aikaisempaa postausta on aika kiva katsoa nyt näin jälkeenpäin kun oma sänky on jo tässä omassa makuuhuoneessa. Kyllähän se vähän vaatii mielikuvitusta kun Iskun myymälässä yrittää leikkaa-liimaa-kuvitusleikkiä harjoittaen mallailla omassa mielessä sänkykokonaisuutta omaan makuuhuoneeseen. Ja enpä ole aikaisemmin ottanut tuon aiemman postauksen tapaan kuvia sänkykaupassa, mutta tämähän oli todella loistava tapa saada paremmin hahmotettua kokonaisuutta! Yhdessä kuvassa näkyy ihanat rosé jalat, toisessa muhkea sängynpääty ja kolmannessa oikea sävy - ja tässä sitten lopputulos on, meidän uusi Carpe Diem Bed of Sweden sänky:


Tämä meidän kokoonpano on tosiaan Härmanö sänky, Bornö sängynpäädyllä, Genua kuparijaloilla ja Villa light grey kankaalla ja olen aivan supertyytyväinen tähän. Täytyy myös kehua Carpe Diem Bedsiä siitä, että heidän brändin luoma ylellinen mielikuva swedish luxury sängyistä myös mielestäni toteutuu.

Kotiinpaluu ja oma sänky tuntui todellakin hyvältä matkustelun jälkeen, vaikka Airbnb asunnoista tykkäänkin on niiden huono puoli sänkyjen laadun vaihtelevuus. Luccassa ollessa en edes pystynyt nukkumaan klo kuuden jälkeen(se ei milloinkaan tapahdu, että minä heräisin tässä perheessä tunteja ennen poikia) vaan jouduin nousemaan ylös selkäkipujen takia ja lähteä kävelylle. Siinä kohtaa oli kyllä omaa sänkyä ja kiropraktikkoani Simoa ikävä! Nyt olemme nukkuneet neljä viikkoa uudessa sängyssä ja se on tuntunut todella hyvältä - mieheni ei ole kertaakaan enää valittanut selästänsä, joten patjasuositus meni nappiin.

Tässä näkyy myös meidän uudet Savoy pöytävalaisimet, jotka vihdoinkin satiin hankittua Kodin1ltä*. Halusin meille sirot valaisimet yöpöydälle, jotka eivät vie liikaa tilaa mutta silti olisivat mahdollisimman klassiset. Nämä Savoyn valaisimet on mielestäni tosi kivat ja sopii hyvin tuohon Kartellin yöpöytään. Vielä puuttuu toinen yöpöytä, mutta senkin pitäisi olla suht siro enkä yhtään tiedä olisiko se myös muovinen vaiko sittenkin valkoinen tai peililasia tms... Noh, etsintä jatkuu!

Olen todella tyytyväinen tosiaan sängyn ulkomuotoon, täytyy vielä napata paremmat kuvat toisella objektiivilla, 25mm kiinteä ei näemmä ole paras mahdollinen ahtaassa makkarissa ;) Tässä kuva vielä vanhasta sängystä, mielestäni uusi kokonaisuus on rauhallisempi ja pehmeämmän näköinen verrattuna tähän vanhaan:


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 comments

  1. Replies
    1. Kiitos, olen tosi tyytyväinen kangasvalintaan yhdistettynä noihin jalkoihin!

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig