Follow my blog with Bloglovin Baby boy Birthday party | Teljänneito

Baby boy Birthday party

Eilen juhlittin meidän poikamme 1 v syntymäpäiväjuhlia!
Päätimme järjestää juhlat meidän sisäpihallamme, vaikka pergola vaatikin yhden illan verran rikkaruohon kitkemistä ja pihan siistimistä kodimme siivoamisen lisäksi. Juhlien pitäminen ulkona osottautui yhden naisen pihatalkoista huolimatta hyväksi ideaksi, pihalla oli hyvin tilaa ja saimme nauttia auringosta. En vielä saanut siirrettyä kuvia eilisistä juhlista koneelle (miten voikaan olla niin, että koneen kovlevy on  a i n a  täynnä ja vaatisi loputtomasti aikaa käydä koneen kansioita läpi?) mutta pikkupojan synttäritunnelmasta saimme nauttia myös kummipoikani juhlissa muutama viikko sitten. Kamera oli tietysti mukana myös kummipoikani juhlissa ja kuvatkin löytyy jo koneelta, joten tässä suloisen 1v kummipoikani synttärijuhlien tunnelmaa:

Kummipojallani ja meidän pojalla on vain 3 viikkoa ikäeroa ja on niin suloista seurata heidän tohujaan ja muistella heidän yhteisiä hetkiä. Kummipoikani syntypäivää juhlittiin heidän kesämökillä kauniina kesäpäivänä ja siinä menoa riitti kun paikalla oli kolme vauvaa: poikien lisäksi mukana oli kummipoikani serkku, joka täytti vuoden toukokuussa. Miten söpöjä ne ovatkaan kun ihmettelevät toisiaan, tietäisivätpä miten paljon yhteisiä hauskoja hetkiä heillä on vielä edessään! Hiki hatussa tuonakin päivänä sain huseerata pikkumiehen perässä - meno ei tosin varmaan vähene sitten kun oppivat kävelemään ;)Kakkupöytä oli kauniisti katettu kesämökin suuren ikkunan eteen ja mielestäni suloisin yksityiskohta kattauksessa oli pieni puinen juna, jonka keskellä J-kirjain komeilee. Unohdin kysyä mistä moinen juna on peräisin, oliko se kenties syntymäpäivälahja?Kuvissa näkyykin muutama lahja, jonka kummipoikamme sai. Vaikka itse aiemmin täällä blogissakin kehuin, miten ehdottomasti toiselle kummilapselleni aina säästän tavaralahjojen sijaan niin täytynee myöntää, etten pystynyt pitäytymään pelkästään rahalahjassa tällä kertaa - Italiasta tuli hankittua myös söpö pieni vaaleansininen kauluspaita tuliaisena!
Meidän pikkuisten ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat on nyt pidetty ja vauvat ovatkin jo sitten taaperoikäisiä, niin se aika menee nopeasti. Meillä on torstaina neuvola pitkästä aikaa, kiva nähdä miten pikkuinen on kasvanut sitten viime neuvolatapaamisen :)


2 comments

 1. Näyttää niin ihanalta. 💙 Täytyypä keksiä jokin pieni, kiva pöytäkoriste meidän kuopuksen synttärijuhliin marraskuussa. Tuo pikku juns on tosi sievä.
  Esikoisen kohdalla mietin, miten saisin luotua juhliin Frozen tunnelman ilman turhaa oheiskrääsää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä niin kaunista ja kesäistä! Rakastan heidän kaunista kesämökkiä! Kyllä, puinen juna on tosi kiva lisä kattaukseen, Frozen teema taas helposti lähtee lapasesta kun sitä krääsää on sit loputtomasti tarjolla :D miten olisi väreihin sopivasti koristeltu kakku ja ilmapallot?

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig