Follow my blog with Bloglovin All black in Bergamo | Teljänneito

All black in Bergamo

Onhan tämä aivan uskomatonta, että aina vaan saamme nauttia näistä kesähelteistä! Tänä vuonna nämä aurinkoiset hellepäivät ovat kestäneet ikuisuuden, oma kesäni kun alkoi oikeastaan jo huhtikuussa kun lähdimme Somessa.comin kutsumana kuukaudeksi Thaimaahan. Onneksi kesämekko-varastoni on loputon - kevyitä kesämekkoja ja bikinejä on tullut käytettyä huhtikuusta lähtien koko sydämen kyllyydestä. Valkoiset kesämekot ovat jo useamman vuoden olleet suosikkini kesäisin, mutta tänä kesänä olen käyttänyt aika paljon myös kukkakuoseja ja mustia mekkoja, kuten tässä aiemmassa postauksessa kerroinkin. Mustat mekot taas ovat ehdoton suosikkini töissä, varsinkin talvisin. Välillä musta mekko kivaa vaihtelua myös kesähelteillä, kuten tässä kesälomamme loppupuolella kun kävimme Bergamon Cittá Altassa:


Bergamossa olimme muutamia päiviä ja ehdimme hyvin tutustua kaupunkiin vaikka kävimmekin välillä Comon järvellä. Olin aikaisemmin vain lentänyt Bergamon lentkokentältä enkä sen kummemmin ajatellut Bergamoa lomakohteena - se oli kuitenkin kaunis kaupunki ja kukkulalla sijaitseva vanha kaupunki, Cittá Alta, oli näkemisen arvoinen.


Bergamo oli Milanon lisäksi ainoa paikka, missä tuli edes vähän kierrettyä kauppoja. Bergamon shoppailutarjonta oli tietysti Milanoon verrattuna pientä, mutta hyvä. Sieltä tuli löydettyä mekko ja kengät ensi viikon häihin ja viime rapujuhlissa käyttämäni punainen jumpsuit.

mekko, H&M
aurinkolasit, Dior
laukku, Louis Vuitton
sandaalit, Montpellieristä ostettu

1 comment

  1. Pakko kysyä vinkkejä, kun käytät niin paljon valkoisia mekkoja ja yläosia :) Miten saat ne pidettyä valkoisina esim. kainaloista ja alueelta joihin laitetaan aurinkorasvaa? Tuntuu että omat valkoiset vaatteet meinaavat olla melko lyhytikäisiä, kun aina jostain kohtaa rupeaa pesun jälkeen kellertämään :(

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig