Follow my blog with Bloglovin Our trip to Bellagio - Lago di Como | Teljänneito

Our trip to Bellagio - Lago di Como

Bellagion ja Tremezzon maisemat onkin jo täyttäneet minun Instagram storiesia muutaman päivän, sillä lähdimme tiistaina kohti Lago di Comoa ja Bellagioa. Olimme ajatelleet vuokraavamme auton matkaa varten, mutta tutkittuamme tarkemmin vaihtoehtoja päätimme sittenkin lähteä Bergamosta junalla Comolle ja siitä lähdimme veneellä kohti Bellagioa.Jo veneellä fiilistelimme maisemia ja muistelimme meidän viikkoa näissä maisemissa neljä vuotta sitten ja mietin miltäköhän tuntuu palata Bellagioon. Olisiko Bellagio vielä yhtä kaunis kuin muistelin? Entä ravintola missä juhlimme häitä vieraidemme kanssa, olisiko meidän Nando-ravintoloitsija paikalla? Tämä oli meidän kolmas kerta Bellagiossa, viimeksi menimme täällä naimisiin ja tämä oli ensimmäinen kerta kun palasimme Bellagioon vauvamme kanssa.
Saman tien kun astuimme veneeltä maihin oltiin aivan fiiliksissä - Bellagiohan oli kauniimpi kuin muistin! Kävelimme pitkin rantaa kohti meidän hääravintolan terassia, saimme itsellemme pöydän ja kysyimme jospa Nando olisi paikalla. Iloksemme hän oli paikalla ja hän aivan liikuttui kyyneliin kun näki meidät pikkuvauvamme kanssa. Hän sanoi odottaneensa meitä takaisin vauvan kera ja skåålattiin proseccolla yhteisille muistoille. Voi että miten nostalginen tunnelma siinä koko päivässä oli!
Oli kiva huomata, että he olivat tehneet terassille ja itse ravintolaan pientä faceliftiä, terassin tuolit oli uusittu ja ravintolan seinät oli maalattu vaalean harmaaksi. Päätimme syödä siellä sekä lounasta että illallista ja jäi todella hyvä mieli - heidän Carillon-pasta oli edelleen todella herkullinen ja niin oli myös tagliata di tonno.


Nostalginen tunnelma jatkui seuraavalle päivälle Bellagiossa, sillä yövyimme samaisessa hotellissa, jossa olimme yötä myös häidemme ajan. Hotelli Silvio oli myös tasokkaampi hotelli kuin muistin ja olen niin tyytyväinen, että päätimme yöpyä juuri tuossa samaisessa hotellissa! Heidän upealta terassilta saimme taas kerran nauttia niin uskomattoman kauniista maisemista ja heidän ravintolassa on niin ihana tunnelma - siinä kelpaa nauttia aamiaista tuntitolkulla.Tässä alemmassa kuvassa näkyykin tämän matkan luottovaate, sain tämän mustan Vanilla day&night- aamutakin Ihanuus lingerieltä* ja olen käyttänyt tätä joka ikinen päivä, materiaali on todella sopiva lämpimällä säällä ja siinä on kauniit pitsiset hihat:


Yövyimme hotelli Silvion sviitissä ja haaveilimme siitä miten olisi ollut ihanaa käydä kylvyssä ja fiilistellä vielä illallisen jälkeenkin - se jäi kuitenkin haaveeksi, sillä voin kertoa, että matkustelu meidän pikkuleijonan kanssa ei ole aivan yhtä rentoa kuin kahdestaan matkustelu ;) Olen aivan varma siitä, että viimeistään nyt tämän kerran jälkeen meidän perhe todellakin muistetaan jatkossakin hotelli Silviossa - teimme erittäin näyttävän - ja  h a i s e v a n  sisääntulon koko perheen voimin :D Ihmettelin mikä autossa tuoksahti, sehän selvisi kun pääsimme hotellin aulaan. Ja kyllä, minulla oli valkoinen mekko tietenkin.Seuraavana päivänä lähdimme takaisin tänne Bergamoon Tremezzon kautta, sillä halusin käydä fiilistelemässä myös puistossa, jossa meidän vihkiminen oli. Pieneen kappeliin emme päässeet sisälle, sillä siellä oli parasta aikaa jonkinlainen taidenäyttely meneillään.mekko, Chiara Forthi*
aurinkolasit, Karl Lagerfeld
sandaalit, Firenzestä ostettu


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig