Follow my blog with Bloglovin Our fourth wedding anniversary | Teljänneito

Our fourth wedding anniversary

Seitsemän vuotta sitten vietimme kesälomaa Italiassa ensimmäistä kertaa yhdessä mieheni kanssa. Kuusi vuotta sitten hän kosi minua Siennassa. Viisi vuotta sitten ihastuimme Lago di Comoon ja Bellagioon, jossa neljä vuotta sitten menimme naimisiin. Vietimme myös meidän ensimmäistä hääpäivää Italiassa.


Eilen oli meidän neljäs hääpäivä ja meidän ensimmäinen hääpäivä äitinä ja isänä. Juhlistimme meidän hääpäivää proseccolla ja tagliata di tonnolla Luccassa ja muisteltiin meidän juttuja - se, että saamme nyt viettää kesälomaa Italiassa meidän pikkuisen kanssa tekee suhteemme Italiaan vielä erityisemmän.

Blogia on välillä kiva selata taaksepäin ja onneksi päätin myös hakea blogin syövereistä fiiliksiä hääpäivämme kunniaksi. Ne tunteet, jotka muistuu mieleen kuvista vielä vuosien takaa on yksi niistä syistä, miksi haluan jatkaa blogin pitämistä.
Luin viime vuonna tekemäni postauksen hääpäivästämme ja tuli aivan kyynel silmään. Vietimme viime vuonna hääpäivää Helsingissä kun olin viimeisilläni raskaana ja kirjoitin siitä, että toivon meidän jatkossakin juhlistavamme hääpäivää vaikka elämä muuttuu vauvan myötä. Odotin myös innolla näkeväni minkälainen isä tästä maailman ihanimmasta miehestäni tulee pojallemme Viimeisen vuoden aikana olemme saaneet rakkaan aviomieheni kanssa kokea aikamoisia asioita vauvan ja vanhemmuuden myötä ja olen niin iloinen siitä, että kaikki on mennyt hyvin ja toiveeni tuosta vuoden takaisesta ovat toteutuneet. Vaikka meillä kaikinpuolin on asiat mennyt todella mutkattomasti on tässä silti ollut paljon uutta ja ihmeellistä - vanhemmiksi tuleminen on tottakai tuonut oman pienen twistin elämäämme. Se, että me ollaan me ja että me saamme jatkaa tätä meidän omaa juttua meidän pikkuleijonan kanssa tuntuu aika huikeelta ja toivon, että saadaan vielä monen monta huikeeta vuotta yhdessä - alkuahan tämä vasta on. Vauvamme nukahti juuri aamugoosailun kesken pää tyynylleni ja just nyt olen niin onnellinen siitä, että sain viettää meidän hääpäivää ja tulevia viikkoja täällä Italiassa 

Kiitokset kuvista kuuluu Hannu Perälälle ja rakkaalle ystävälleni Saralle ♥

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig