Follow my blog with Bloglovin Baby boy room + Jollyroom arvonta! | Teljänneito

Baby boy room + Jollyroom arvonta!

Ihanaa olla kotona. Olemme vain muutamia päiviä kerenneet olla ihan vaan kotosalla matkojen jälkeen ja ollaan saatu järjesteltyä kaappeja ja lyhennettyä to do-listaa. Pakkohan tässä on jo laittaa kotia järjestykseen syksyä varten, pian on nimittäin aika palata uudenlaiseen arkeen - hello työ ja päivähoito!


Yksi asia, joka on jo luvattoman pitkään to do-listallamme roikkunut on verhotangon asentaminen poikamme huoneeseen. Verhot ovat jo odottaneet verhotangon asentamista kuukausia ja eilen saimme vihdoinkin verhotangon asennettua. Siinä verhopakettia availlessa vasta huomasin, että olin pimennysverhojen sijaan ostanut todennäköisesti ohuimmat verhot mitä kaupungista(tai ainakin Hemtexistä) löytyy. Noh, uudet verhot tuovat ainakin tunnelmaa ja pehmeyttä huoneeseen, vaikka pimeyttä tässä enemmän kaivattiin.Tässä postauksessa on kuvia poikamme huoneesta ennen verhojen laittoa. Edellisten kuvien jälkeen huoneesta on tullut paljon valmiimpi ja joukkoon on eksynyt vähän uuttakin, muun muassa Jollyroomin valikoimasta W-pöytälamppu ja harmaat säilytyslaatikot.
Vaaterekki* on yksi lempijutuistani ja on myös Jollyroomista, kauniin siniset henkarit ovat lahja sukulaiseltani Tokmannista.
Toinen (hieman käytännöllisempi) suosikkini poikamme huoneessa on valkoinen Stokken lipasto*, joka lisää säilytystilaa huoneeseen merkittävästi. Lipastoa koristaa Butterfly London purnukat, ristiäislahjaksi saadut taulut ja Pikkuvaniljan iso pupu*.
Verhoprojektin yhteydessä vaihdettiin myös huonekalujen järjestystä, sillä poikamme lempipuuhaa nukutuksen yhteydessä on valonkatkasijalla ja ovenkahvalla leikkiminen ;) Nyt sänky on toisella puolella huonetta, kaukana ovenkahvasta ja valonkatkaisijasta. Samalla tuli todettua, että suunnittelupostauksessa mainitsema nojatuoli ei välttämättä huoneeseen mahdu.

Uudistuneen huoneen ja tulevan päivähoito-arjen myötä minulla on mahdollisuus  järjestää yhteistyössä Jollyroomin kanssa arvonta instagramissa, jossa voi voittaa 150 euron lahjakortin! Arvontakuvaan pääset tästä, voit osallistua arvontaan instagramissa 4.8 asti. Onnea arvontaan!*Blogipostaus sisältää mainoslinkkejä

4 comments

 1. Minkä ikäisenä poikanne on siirtynyt nukkumaan omaan huoneeseensa? Meillä olisi siirto mahdollisesti pian edessä, niin kuulisin mieluusti kokemuksia tähän liittyen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hän on nukkunut alusta lähtien omassa sängyssä, joka siirrettiin omaan huoneeseen kun hän oli 2,5-3 viikkoa vanha(samoihin aikoihin kun sairastimme enterorokon). W on aina ollut todella hyvä nukkumaan, joten olemme saaneet nukkua yöt jo pitkään ilman herätyksiä(poikkeuksena sairastelut tai matkoilla). Kun olimme kuukauden Thaimaassa hän nukkui kanssani samassa sängyssä, onneksi hän tottui nopeasti taas omaan sänkyyn kun palasimme kotiin :) Olen alkuaikojen unirytmistä tainnut kirjoittaa bebe-kategorian alle jotain myös, mutta omat kokemukseni on todella hyvät kun vauva saa rauhassa nukkua, kaikkien unenlaatu tuntuu olevan silloin hyvä :)

   Delete
 2. Tsemppiä töihin paluuseen. Minäkin palaan töihin nyt syksyllä ja meidän bebe pääsee isosiskon kanssa samalle perhepäivähoitajalle. Todella haikeaa jättää vauvakin hoitajalle, mutta on siinä arjessakin oma viehätyksensä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Kävimme juuri ostamassa Wlle kumisaappaat päivähoitoa varten, toivottavasti niitä ei ihan heti tarvita ;) Niin se aika menee nopeasti, ihanaa kun ne pääsevät samalle hoitajalle! Kyllä se teidän pikkuinen varmasti hyvin pärjää hoidossa, ja se saattaa olla todella hyvä juttu koko perheelle :) On arjessa todellakin oma viehätyksensä. Juuri tänä aamuna taas hiki hatussa juoksin Wn perässä joka paikkaan ja mietin et pian se arki onneksi alkaa ja pikkuinen pääsee hoitoon muiden lasten kanssa :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig