Follow my blog with Bloglovin White party | Teljänneito

White party

Sardiniassa viimeisenä iltana osallistuimme juhliin, jossa pukukoodi oli varsin mieluinen minulle: white party! Jo hotellimme poolille kokoontuneet juhlien vieraat oli tyylikäs näky kun odottelivat kuljetusta juhlapaikalle:

mekko, Bubbleroom
laukku, Louis Vuitton 
aurinkolasit, Dita
rannekoru, Hermes


Itse juhlapaikka oli kuin suoraan Pinterestistä: vehreään puutarhaan katetut pyöreät pöydät valkoisilla pöytäliinoilla ja tarjolla oli tietenkin italialaisia herkkuja ja viinejä. On varmasti sanomattakin selvää, että tämä Italianfani oli aivan innoissaan!Vaikka pukukoodi white partyyn oli minulle mieluisa siinä iski kuitenkin pieni asukriisi juhlapäivänä. Olin ajatellut laittavani tämän todella näyttävän valkoisen maksimekon, jossa yläosa on pitsiä ja alaosa tylliä (kyllä, kuulostaa häämekolta ja itse asiassa se on osa Bubbleroomin* bridal mallistoa)
Vaihtoehtoina oli myös tämä alla olevassa kuvassa näkyvä valkoinen jumpsuit Ajlajkista* ja pohdin myös viimeisessä kuvassa olevia Ajlajkin leveälahkeisia pilkullisia tyllihousuja*, mutta valitsin kuitenkin juhliin ylemmässä kuvassa näkyvän lyhyen pitsimekon Bubbleroomista. Korkkarit jätin suosiolla hotellille, sillä jatkot järjestettiin Ritual nimisessä paikassa, joka taisi olla yksi makeimmista bilepaikoista, jonka olen koskaan nähnyt. Kyseessä on nimittäin vanha linna, joka sisältä vaikuttaa enemmänkin kiviluolalta kuin linnalta. Tästä jatkopaikasta minulla ei ole kuvia, mutta Ritualsiin pääsee tutustumaan tästä.


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig