Follow my blog with Bloglovin Summertime favourites | Teljänneito

Summertime favourites

Vaatteet on pakattu, viinit on kylmässä ja kaupassa käyty, nyt juhannus voi alkaa! Lähdemme huomenna aamupäivällä ajamaan kohti Tammisaarta ja ystäviemme mökkiä. Odotan niin innolla käyntiä upealla mökillä, viime kerrasta on jo aikaa, sillä viimeksi vierailimme siellä rapujuhlien aikaan kun olin ihan viimeisilläni raskaana.Viime juhannuksena olimme mökillämme Vaasan saaristossa, tänä vuonna luvassa on tosiaan mökkeilyä ystäviemme mökillä sekä juhannuspäivän piknik - toivottavasti tarkenee grillailla ja nauttia keskikesästä :D
Sitä edeltävänä juhannuksena olimme purjehtimassa Helsingin saaristossa. Juhannusta tuli aina ennen vietettyä veneillen, mutta nyt kun venettä ei enää ole täällä Helsingissä niin huomaan kaipaavani veneilyä varsinkin näin juhannuksen tienoilla. Veneessä ei paljon kylmyys tai pieni sade haittaa kun saa nauttia villasukat jalassa kynttilänvalossa ja kuunnella kun vesi ropisee kannella. Tässä postausessa olevat kuvat ovat suosikkejani edeltävistä juhannuksista.Tämä juhannus on meidän poikamme ensimmäinen juhannus ja uskon hänen olevan kovin iloinen kun saa viettää sen yhdessä saman ikäisten vauvakavereidensa kanssa mökillä ;)
Toivottavasti teillä on kivoja juhannussunnitelmia tiedossa - muistakaa pukeutua lämpimästi! Ihanaa juhannusta teille kaikille! 

2 comments

 1. Meidän juhannussuunnitelmat muuttuivat ihan viime hetkellä, kun ystäviemme tytär sai flunssan. Little E pääsi onneksi mummilaan ja vietimme juhannusya mieheni, sekä beben kesken.
  Hyvää juhannusta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi pientä, toivottavasti hänen flunssa menee nopeasti ohi ja teillä oli ihana juhannusaatto! <3 Hyvää juhannusta myös sinne teille!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig