Follow my blog with Bloglovin Perfect breakfast view - Costa Smeralda | Teljänneito

Perfect breakfast view - Costa Smeralda

Terveisiä Italiasta! Lomamme Sardiniassa on ollut niin täynnä aktiviteetteja, että heti kun olemme iltaisin palanneet takaisin hotellihuoneeseen on uni tullut miltei saman tien.  Lisäksi wifi on toiminut melko hitaasti, joten tässä on samalla tullut pidettyä hieman some-lomaa. Näissä maisemissa se on todellakin ollut tervetullutta, Costa Smeralda on juuri niin upea kuin sanotaan. Olemme olleet Sardiniassa aikaisemminkin, mutta Costa Smeralda on kyllä omaa luokkaansa. Poltu Quatun hotellimme aamiaispöydän näkymät olivat upeimmat näkymät mitä olen koskaan kokenut, kerrassaan aivan mielettömät aamiaismaisemat!


aurinkolasit, Dita
toppi, Selected femme
housut, Ajlajk
koru, HermesAsuni aamiaisella näkyykin kuvissa - jalassa minulla on varsinaiset fancypantsit. Tällä hetkellä muodissa oleva pallokuosi tuntuu minusta vielä vähän pelottavalta, joten tällainen tyylikkäämpi ja hillitympi pallokuosi kuten näissä Ajlajkin leveälahkeisissa housuissa tuntuu minulle juuri sopivalta ;) Lisää kuvia Sardinian matkastamme on luvassa kun palaamme takaisin Suomeen!

2 comments

  1. Upeat hiukset! Saako kysyä, että kuka laittaa pidennyksesi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Kyllä, aina saa kysyä ja olenkin tekemässä postausta hiuksistani :) Maria N Uudenmaankadun QHairilla tekee hiukseni nyt kun ihana Taru on äitiyslomalla :)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig