Follow my blog with Bloglovin Midsummer - Juhannus | Teljänneito

Midsummer - Juhannus

Juhannus, huh minkä väsymyksen tämä keskikesän juhla aiheutti taas :D Juhannusviikonlopusta otettiin kaikki ilo irti eikä juhannusaaton tuulinen sää ja sadekuurot haitannut menoa. Juhannusaaton nimittäin vietimme ystäviemme mökillä Tammisaaressa ja koko päivän saimme nauttia aivan uskomattoman herkullisesta ruoasta! Suosikkini oli isännän graavattu lohi sekä herkulliset lohi- ja skagenleivät. Caritan kanssa valmistimme helpon ja nopean jälkiruoan marjoista, melonista ja marengista.
Ulkona tuuli sen verran lujaa, että satunnaisista auringonpaisteesta nautittiin enimmäkseen mökin valtavista ikkunoista - muutamia kuvia saimme kuitenkin napsittua ulkonakin. Ystäviemme mökki on  muuten todella tyylikäs ja kauniisti sisustettu - @homeandbellan Instagramista pääsee seuraamaan tätä ihanaa mökkitunnelmaa enemmän!Juhannuksen kaunein asuste oli ehdottomasti nämä upeat kukkaseppeleet. Meidän kauniista kukkaseppeleistä tulikin jo kyselyitä Instagram storiesin puolella ja ne ovat siis lauttasaarelaisen Kukkakauppa Desireen tekemät. Perjantain asuna toimi Bubbleroomista tilattu mekko ja lauantaina kuvassa näkyvä Kappahlin vintage pitsitoppi


Juhannuspäivänä oli luvassa piknik, jonka juomaksi valikoitui blogin kautta saadut italialaiset Crudon luomuviinit. Crudon kuiva kuohuviini ja rosé sopi mainiosti piknikeväisiin, varsinkin kuohuviini oli mieleeni. Juuri tällä samaisella ystäväporukalla tulemme lomailemaan Toscanassa villalla muutaman viikon päästä, joten lisää italialaisia viinejä tulemme varmasti maistelemaan sillonkin. Toiveena olisi nimittäin vierailla jollain viinitilalla villan lähistöllä. Vielä emme ole varanneet vierailua viinitilalla, joten taidanpa seuraavaksi tutustua tarkemmin lähistöllä oleviin viinitiloihin.


Kaiken kaikkiaan juhannus oli mukava ja onnistunut, mökkeily kolmen vauvan kanssa sujui oikein hyvin ja heidän ensimmäisestä yhteisestä juhannuksesta saatiin myös ihania kuvia muistoksi - olisittepa nähneet miten suloiset ne oli heidän pörröisissä villapaidoissa, pipoissa ja sukissa, jonka heidän kummitädin äiti oli heille kutoneet! Kiitos siitä 

edit: Luin juuri Caritan postauksen juhannuksestamme ja hänellähän oli vaikka mitä upeita kuvia otettuna sekä mökin kauniista sisustuksesta että vauvojemme kauniista pörröisistä asuista, eli käykäähän sieltä kurkkaamassa!

Toivottavasti teidän juhannus oli leppoisa ja ihana 

2 comments

 1. Juhannus Pugliassa. Suosittelen :-)

  Elina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oioioi kuulostaa aika mahtavalta! :) juuri tuossa harmitteli näitä ”yöttömiä öitä” Suomessa kun pojan huone ei saa pimeäksi (pimennysverhot odottaa vieläkin paketissa)
   joten pimeitä kesäöitä odotan innolla täällä Italiassa :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig