Follow my blog with Bloglovin Black and white outfit with trench | Teljänneito

Black and white outfit with trench
Näin hieman kylmempänä päivänä näyttää olevan taas asukriisin paikka - varsinkin, kun olen menossa suoraan kesäjuhliin junasta ja mukana on vain muutama hassu vaatekappale. Takki ei tietenkään ole yksi niistä. Kesäiset vaatteet ovat olleet kovassa käytössä viime kuukausien aikana matkoilla ja Suomessa, nyt tuntuu ihan hölmöltä kun en edes tajunnut ottaa takkia tai huivia mukaan Vaasaan - tässä sitä on jo paleltu muutama päivä ja vielä kotimatka pitäisi pärjätä ilman takkia. Tässä asukuvat päivältä, jolloin takki onneksi oli mukana: paita pitsihihoilla, ByPinja
kotelohame, Maison Helsinki
kengät, Christian Louboutin
aurinkolasit, Chanel
trenssi, Burberry


Huomenna onkin sitten lähtö lämpimään - Sardinia, täältä tullaan!

4 comments

 1. Ihana asu. Katsoinkin, että on jotenkin tutun näköinen paita. 😁 Mä olen luvannut itselleni palkinnoksi By Pinjan paidan kun saan elämäntavat kuriin ja näen lähteekö kroppa tästä vielä muuttumaan. Mulla on jäänyt tässä housuja sellaista tahtia liian isoiksi, että vielä en ole valmis käyttämään paitaan kovin isoa summaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis tämä paita on yksi lemppareistani! Tämä on aivan täydellinen paita niin moneen tilaisuuteen :) ja se on vielä kaiken lisäksi todella mukava päällä ;) suosittelen ehdottomasti palkitsemaan itsesi By Pinjan paidalla, et varmasti tule katumaan <3 ja hei tsemppiä kovasti elämäntapamuutokseen!

   Delete
 2. Upea asu, jälleen kerran! Sinun asuista saa kivaa inspiraatiota työpukeutumiseen. Saisinko muuten kysyä sinulta vinkkiä hyvistä,huomasmattomista ihonvärisistä sukkahousuista työkäyttöön? Se on minulla osoittautunut vähän mission impossibleksi,on liian paksuja, liian mummoja, liian kiiltäviä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anna, kiva kuulla! Olen tosi innoissani itsekin siitä, että enää muutamia viikkoja ja sitten on taas työpukeutuminen ajankohtaista :) hmm, itse käytän sekä Dimin että Lindexin sukkiksia. Niitä tulee käytettyä niin paljon, että niissä hinta-laatusuhde tuntuu olevan kohdillaan. Wolfordeja käytän a i n a jos kyseessä paksummat/mustat sukkikset, ne on ihan parhaita!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig