Follow my blog with Bloglovin Pampering SPA moment at home ♡ Dermosil Arvonta | Teljänneito

Pampering SPA moment at home ♡ Dermosil Arvonta


Lauantait ovat kuin tehtyjä rauhallisiin ja rentouttaviin hetkiin, jolloin on sallittua antaa hieman enemmän aikaa itsellesi ja luoda pienen spa-osaston hemmotteluhetkiä varten kotiisi. Sytytä muutama kynttilä luomaan oikeanlaista tunnelmaa ja hemmottele itsesi niillä hoitavilla kauneustuotteilla, joita ei arkisin ehdi käyttää. Tänään oli tarkoitus lähteä ystäväni varpajaisiin, mutta kurkkukivun takia päätin jättää juhlinnat väliin ja mikäs sen parempi tapa yrittää selättää orastavaa flunssaa kuin hemmotteluhetkellä kotosalla kylpytakissa 
Päätin käyttää omaan rentouttavaan hetkeeni näitä Dermosilin* Kaura-tuotteita, jossa kotimainen kaura kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Body scrub* tuotteita en ole hetkeen käyttänyt, joten sokerikuorinnan ja vartalovoin yhdistelmän jälkeen iho tuntui silkkisen pehmeältä. Dermosilin hyväntuoksuinen Kaura-sarja saa ehdottomasti pisteitä kauniista pakkauksista, sillä hoitavat ja kosteuttavat tuotteet tuottaa enemmän mielihyvää kun tuote miellyttää myös silmää. Olen itse käyttänyt Dermosilin tuotteita pikkutytöstä asti, sillä äitini ja muut sukulaiseni ovat tavanneet tilata Dermosilin tuotteita myös lahjaksi. Kyseessähän on Pohjanmaalainen yritys, jota mielellään tukee ja on mukava huomata, että myös tuotteiden ulkomuotoon on panostettu viime vuosina entistä enemmän.


Dermosilin kanssa toteutetun kaupallisen yhteistyön myötä minulla on mahdollisuus järjestää teille arvonta! Tällä kertaa arvon kolme voittajaa ja lahjakortit saadaan sopivasti äitienpäiväksi :)

Instagramissa @teljanneito löytyy nyt arvonta, jossa kolme teistä voittaa 35 euron lahjakortit! Voit voittaa oman lahjakorttisi, jolla voit tilata mitkä tahansa haluamasi Dermosilin tuotteet. Arvontakuvaan pääset tästä, voit osallistua arvontaan Instagramissa 12.5 asti. Onnea arvontaan!
Tällaiset läpinäkyvät pussukat ovat muuten todella kätevät niin kotikäytössä kuin matkallakin ja varsinkin matkalla on hyvä kun on useampi toilettilaukku mukana. Myös meidän lapsen purkit ja purnukat(voiteet, särkylääke, maitohappobakteerit ja d-vitamiinit) kulkee kätevästi mukana omassa toilettilaukussa ja läpinäkyvästä pussukasta tarvittava tuote löytyy nopeasti. Matkustaville tiedoksi, että tästä kaura käsivoiteesta* löytyy myös kätevä matkakokoinen pakkaus, joka kulkee kätevästi mukana:


Ihanaa viikonloppua *Postaus sisältää mainoslinkkejä

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig