Follow my blog with Bloglovin Cherry blossom outfit | Teljänneito

Cherry blossom outfit

Tällä hetkellä minun pitäisi pakata matkalaukkua huomista Italian matkaa varten, mutta en malttanut olla katsomatta näitä kuvia, joita otimme yhdessä @homeandbellan kanssa Roihuvuoren kirsikkapuistossa. Olin ensimmäistä kertaa kirsikkapuistossa käymässä ja harmiteltiin miksi emme ottaneet mukaan piknik vilttiä ja eväät, olisi ollut mahtavaa jäädä kirsikkapuistoon piknikille! Kirsikkapuut kukkivat niin kauniisti ja näin lämpimän sään avulla ne varmasti kukkivat aika nopeasti. Onneksi olimme puistossa jo aikaisin aamulla, jolloin puistossa oli vain muutama muu nauttimassa kauniista ja rauhallisesta puistosta - melkoisen satumaiset maisemat olivat kun aamuauringon säteet pilkahti kirsikkapuiden välistä.


mekko, Chiara Forthi*
kengät, Christian Louboutin
aurinkolasit, Chanel
rannekoru, Hermés


Nostan muuten hattua valokuvaajille, jotka erikoistuvat lasten/perhekuvaukseen. Ainoa asia, joka varmasti on hankalampaa kuin lasten kuvaaminen on lasten ja lemmikkieläinten kuvaaminen yhdessä. Sain hyvät naurut kun katselin kuvasaldoa läpi, tämä meidän pikkuleijona on kova poika kiskomaan minua hiuksista tai irvistelemään, välillä taas oma ilme oli mitä oli, heh :)

Oli todella kiva saada käydä Roihuvuoren kirsikkapuistossa, viime päivinä olemme nauttineet täysillä kesäisestä Helsingistä ja onneksi kesä on vasta aluillaan - minun kesä-Helsinki bucket list on vaikka kuinka pitkä!Huomenna tämä parivaljakko lähtee kohti Firenzeä, uskomatonta miten nopeasti tämä aika on taas mennyt. Helsingin kesäinen sää on viime päivinä voittanut Italian lämpötilan, mutta onneksi huomisesta sää pitäisi siellä olla jo taas aurinkoinen ja lämmin. Odotan niin innolla matkaa Italiaan, mahtavaa päästä tutustumaan Firenzeen!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 comments

 1. Hyvaa matkaa!

  Elina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Täällä ollaan juuri lentokentällä, toivottavasti Firenzessäkin on näin hieno ilma <3

   Delete
 2. Hei olis kiva kuulla, millainen on kesä-Helsinki bucket listisi ����❤
  -Miisu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, ajattelin tehdä postauksen Helsinki bucket listasta, toivottavasti se on inspiroiva! Helsinki on niin kaunis kesäisin ja tekemistä löytyy vaikka kuinka!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig