Follow my blog with Bloglovin Äitienpäivä ♡ Nespresso Arvonta | Teljänneito

Äitienpäivä ♡ Nespresso Arvonta


Tänään juhlin minun ensimmäistä äitienpäivää ja muistan kun viime vuonna tähän aikaan pohdin Etelä-Ranskasta ja Irlannista matkustaessa miltä tämä ensimmäinen äitienpäivä tuntuisi. Silloinen päällimmäinen tunne oli kiitollisuus, jonka lisäksi tänään tunnen myös entistä suurempaa arvostusta äitejä kohtaan. Se, mihin äidit venyy(kirjaimellisesti) on jotain aivan uskomatonta. Hullua menoahan tämä äitiys on ja tästä se vasta alkaa. Ei tämä aina helppoa ole ollut, ei todellakaan. Raskauden, synnytyksen ja äitinä olemisen myötä olen oppinut itsestäni niin paljon ja olen myös oppinut olemaan itselleni armollisempi. En vaihtaisi hetkeäkään pois(no, kyllä ehkä muutaman) ja on aivan mielettömän mahtavaa saada seurata miten tästä meidän pikkuleijonasta kovaa vauhtia kasvaa niin iloinen ja suloinen pikkumies ♡Vuosi sitten Etelä-Ranskassa ollessa Sohvi yllätti järjestämällä aivan ihanan brunssin minulle ja Caritalle ja koko brunssin kohokohta oli tämä porkkanakakku. Jo tuolloin ajattelin, että tällä Sohvin reseptillä leivon porkkanakakkua ja kumma kyllä meni vuosi, ennen kuin sain leivottua omani. Päätin leipoa tämän porkkanakakun nyt äitienpäiväksi ja tämä taitaa muodostua perinteeksi, sillä tuosta vuoden takaisesta on niin paljon hyviä muistoja. Pullantuoksuiseksi äidiksi en todellakaan kutsuisi itseäni, enemmänkin kahvintuoksuiseksi.


Henkinen tasapaino on noussut arvoon arvaamattomiin, sillä pitämällä itsestäni niin henkisesti kuin fyysisestikin huolta pystyn olemaan parempi äiti, vaimo ja ystävä. Tiedän kyllä olevani lapselleni paras mahdollinen äiti, mutta mukavempaa seuraa olen kyllä kun saan sopivasti ruokaa, kahvia, rauhaa, unta, läheisyyttä, hemmottelua ja siistin kodin. Minulle ne omat pienet hetket ovat todella tärkeitä, ne on ne hetket kun saan jäsennellä ajatuksia ja tsempattua itseäni oikeille raiteille, mindfulnessiksi tai preppaushetkeksi kai sitä voi kutsua. 
Miltei joka ikinen päivä se tapahtuu kahvikupposen äärellä(tai parasta aikaa Iron Maidenin Aces Highia kuunnellen - toimii höyryjä päästäessä parhaiten juoskulenkkiin yhdistettynä) Aamupala- ja kahvi-ihmisenä teen joka päivä itselleni kupin kahvia maitovaahdolla ja aamiaiseni näyttää yleensä tällaiselta kuin kuvissa: kahvin kanssa kulho kaurapuuroa tai smoothieta hedelmillä ja pähkinöillä. Jo ennen äitiyslomaani kahvi on ollut minulle tärkeää, mutta mammaloman aikana se on jo melkein muodostunut pyhäksi asiaksi, jonka joka päivä käytössä oleva Nespresson Aeroccino 4* maitovaahdotin todellakin kruunaa. Tämä kyseinen maitovaahdotin oli mukana Thaimaassa myös kun olimme siellä kuukauden verran, niin paljon tykkään tästä arjen ylellisyyttä tuovasta laitteesta! Tällä hetkellä kahvisuosikkini on Nespresson Arabica Ethiopia Harrar, jonka maku on pehmeä ja hedelmäinen ja sopii hyvin kauramaidon kanssa.Äitienpäivän kunniaksi halusin järjestää teille arvonnan yhteistyössä Nespresson kanssa instagramin puolella! 

Instagramissa @teljanneito löytyy nyt arvonta, jossa voit voittaa tällaisen ihanan, jokaisen kahvihetken kruunaavan Nespresso Aeroccino 4 maitovaahdottimen! Arvontakuvaan pääset tästä, voit osallistua arvontaan Instagramissa 20.5 asti.

Onnea arvontaan ja ihanaa äitienpäivää Pian alkaakin Danske Bankin Facebookissa Live-keskustelu, jonka aiheesta kirjoitin aiemmin tällä viikolla - nähdään toivottavasti Livessä!


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 comments

 1. On vaan aivan uskomattoman epäekologinen tuo Nespresso. Se ei toki bloginaisia kiinnosta, mutta silti..

  ReplyDelete
  Replies
  1. En toki tiedä mitä blogeja luet tai keihin viittaat bloginaisilla, minun tuntemani blogia pitävät henkilöt ovat itse asiassa erittäin vastuullisia ja kiinnostuneita ekologisuudesta, oli kyse sitten esimerkiksi kahvista, kosmetiikasta, matkustamisesta tai kierrättämisestä. Keskustelemme myös niistä mielellään ja ne on puheenaiheena meillä usein ja asioista otetaan selvää. Luitko muuten jo Lauran postauksen, siinä hän kertookin hieman tarkemmin siitä, miksi Nespresso ei ole ehkä aivan niin epäekologinen kun ajatellaan: http://homevialaura.com/2018/05/suburban-rouvan-kotikahvilassa/

   Delete
 2. Haluaisitko jakaa kakun reseptin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämän superherkullisen porkkanakakun reseptiin olen linkannut tässä tekstissä Avec Sofien blogiin, tässä vielä linkki uudelleen :) http://avecsofie.com/porkkanakakku-ja-maailman-maistuvin-resepti/

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig