Follow my blog with Bloglovin Travel tag haaste - Teljänneito ♡ Char | Teljänneito

Travel tag haaste - Teljänneito ♡ Char

Meillä on nyt kaksi viikkoa yhteistä aikaa takana täällä Thaimaassa Caritan kanssa ja päätettiin vastata muutamaan kysymykseen matkakaverin näkökulmasta -  Minkälainen matkakaveri olen?
Minun vastaukset Caritasta on luettavissa hänen blogista. On muuten ollut todella mielenkiintoista saada seurata Caritan blogimuuttoa näin läheltä viimeiset viikot ja täytyy sanoa, että hänen uusi blogi on todella tyylikäs ja visuaalinen. Tämä minun matkakaverinihan on myös ehdokkaana Vuoden Visuaalisin-kategoriassa Inspiration Blog Awardseissa, vielä tänään on mahdollista äänestää omia suosikkejaan.
Pidemmittä puheitta, tässä matkaseuralaiseni Char and the cityn Caritan vastaukset minusta!

Olemmeko matkustaneet aikaisemmin yhdessä, ja jos niin minne?
Carita: Ensimmäisen kerran olimme ulkomailla yhdessä teidän häissänne Italiassa - emme varsinaisesti matkustaneet sinne yhdessä, mutta mielestäni tämä mahtava ensireissu kuitenkin lasketaan mukaan. Tämän jälkeen olemme reissanneet yhdessä tyttöjen kanssa niin Pariisiin, Etelä-Ranskaan, Tukholmaan, Tallinnaan kuin kahdestaan viimeksi Riikaan. Ja toki nyt kuukaudeksi Thaimaahan, joka on ehdottomasti pisin reissumme yhdessä!

Kumman matkalaukku painoi enemmän Thaimaahan matkustaessa?
Carita: Tätä ei tapahdu usein, sillä olen yleensä aina kovinkin kevyt pakkaaja, mutta tällä kertaa MINUN. Enkä ole vieläkään oikein päässyt tästä seikasta yli! Matkalaukkuni painoi sen verran paljon, että laitoin osan tavaroista kummipoikani turvakaukalopakkaukseen :DPelkäänkö lentämistä?
Carita: Et laisinkaan. Olen varsin rento matkustuskaveri. Ainut kerta, kun olet ollut hieman hermostunut, on kun lensimme Riikaan ja sinulla oli flunssa tai olikohan se peräti korvatulehdus päällä. Onneksi sekin lentomatka meni paremmin kuin hyvin!

Mitä rakastan tehdä aurinkoisena lomapäivänä?
Carita: Nauttia rauhallisen (mieluiten hotelli)aamiaisen vilpoisassa paikassa ja sitten iltapäivällä nauttia auringosta uima-altaalla tai rannalla. Tärkeintä on ehkä juurikin se aurinkoisesta päivästä nauttiminen ilman minkäänlaista kiirettä.

Mikä on suosikki matkajuomani?
Carita: Tämä on helppo - coconut! Olet juonut joka i k i n e n päivä täällä Thaimaassa yhden kookospähkinäjuoman päivässä. Joinakin jopa kaksi!

Suosinko tuuletinta vai ilmastointia?
Carita: Tämä on hieman humoristinen kysymys, sillä meidän talossamme on ilmastointi vaan makuuhuoneissa, joten meillä on ollut hieman hiki hatussa yleisissä tiloissa. Onneksi siellä on pari tuuletinta, joiden eteen voi mennä seisomaan ja vilvottautumaan, jos tulee sisällä liian kuuma. Mutta vastaus on siis ilmastointi!

Menenkö rannalle vai lojunko altaalla?
Carita: Varsinkin kun matkassa on nyt mukana pieni kummipoikani, niin helpointa on ehdottomasti lojua uima-altaalla, sillä yleensä läheltä löytyy varjoinen paikka, missä pieni voi vetää päiväunia. Kun taas rattaiden kärrääminen hiekkarannalla on koettu ja todettu hankalaksi. Vaikka rannat ovatkin täällä upeita, ovat uima-altaat niin sinun kuin minunkin valinta!

Mitkä ovat 3 matkakohdetta, jossa olen käynyt, ja jonne haluaisin matkustaa uudelleen?
Carita: Malediivit, Italia ja Pariisi! Tämä on hieman fuskua, sillä satuimme juuri eilen illallisella juttelemaan, mihin matkakohteisiin haluaisimme mennä uudelleen. Joten kun kerroit omasi, istuin siinä korvat höröllä. Vaikka oikeastaan olisin kyllä osannut nuo varmaan muutenkin sanoa. Pariisi on AINA hyvä idea, Italia on sinun ja miehesi lempimatkakohde ja me kummatkin ihastuimme kovasti Malediivien paratiisisaariin.

Kenen kanssa matkustan mieluiten?
Carita: Miehesi tai no nyt voisi sanoa, että pienen perheesi, kanssa. Mutta rakastat myös lähteä tyttöjen reissuille ja nautit myös kaveriporukalla matkustamisesta. Voisi sanoa, että olen todella rento ja joustava matkailija!

Mikä on lemppari thai-ruokani?
Carita: Hmm, olet todella kaikkiruokainen ja rakastat ruokaa, mutta jos jotain pitäisi nostaa esille, niin seafood ja erilaiset ravut!Olenko matkalla sotkuinen vai siisti?
Carita: Olet todella siisti, mutta et mitenkään neuroottinen. Mielestäni meillä on sujunut Thaimaan talolla yhdessä elo oikein mutkattomasti - välillä siellä täällä on hieman vaatekasoja, kun taas välillä puunaamme pöytäpintoja.

Onko minulla jotain bucket-listallani?
Carita: Matkakohteita jos miettii, niin Santorini! Ja yleisestikin Kreikka ja Kreikan saaristo island hopping hengessä.

Olenko ikinä ollut risteilyllä?
Carita: Mielestäni et ole - olitte miettineet Karibian risteilyä nyt poikanne synnyttyä, mutta koska laivayhtiö velottaisi niin pienestäkin täyden hinnan, päätitte mielummin matkustaa Antigualle.

Mikä on pisin road trip, jonka olen tehnyt?
Carita: Olette ainakin reppureissanneet (tosin junalla) miehesi kanssa muutamia viikkoja esim. Italiassa, mutta road tripistä en ole niin varma. Autoilitte viimeksi Miamissa ystäväpariskuntanne kanssa, mutta se oli ehkä vain alle viikon verran?

Jos saisin matkustaa minne tahansa maailmassa, minne matkustaisin?
Carita: Jollekin paratiisaarelle kuten Seychelleille!

Moneenko maahan olen matkustanut?
Carita: Apua, ehkä noin kolmeenkymmeneen?

Minne haluaisit seuraavaksi matkustaa kanssani?
Carita: Mielestäni me voisimme seuraavaksi lähteä tyttöjenreissulle New Yorkiin! Vai mitä Sohvi?Kiitos Carita näistä vastauksista - hyvin vastaukset meni :D Yksi asia, joka tuli mieleen bucket list-haaveistani olisi myös Atlantin yli purjehdus. Matkustaminen on minulle todella lähellä sydäntä, joten vielä on vaikka kuinka monta kohdetta ja maata näkemättä! Ilokseni Thaimaan matkamme jälkeen on luvassa monta reissua vielä ennen töihin paluuta - niistä lisää myöhemmin :)

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig