Follow my blog with Bloglovin Cozy outfit at home | Teljänneito

Cozy outfit at home

Meidän viikonloppu koostui kotoilusta ja kävelyistä - juuri sitä kaipasinkin matkan jälkeen! Ihanaa olla kotona. Kuukauden mittaisen matkan jälkeen kotoilu tuntuu taas entistä paremmalta ja kotivaatteet entistä houkuttelevammalta. Onneksi täällä Helsingissä on ollut keväinen ja aurinkoinen ilma vastassa ja on korkea aika vaihtaa kodin sisustus ja vaatteet keväisemmäksi. Vielä ennen matkaa paksuimmat talvitakit ja pipot olivat kovassa käytössä ja nyt olen jo käyttänyt muutamana päivänä ballerinoja. Ihanaa kun saa taas ottaa käyttöön kevyemmät huivit ja ohuemmat takit.
Täällä blogin puolella ei ole muistaakseni koskaan aiemmin näkynyt kotivaatetusta sen kummosemmin, joten tässä muutama kuva kotiasusta kotoiluviikonlopun jälkeen:

Paita, Marks and Spencer
Kid mohair huivi, Nordic Swan Living*
Housut, Only*
Tossut, Hemtex*
Kuvissa näkyy myös uusi ihana Syli-rahi, jonka sain Nordic Swan Livingiltä juuri ennen matkaa. Se on osoittautunut kivaksi lisäksi olohuoneeseemme, kun pikkuisen kanssa leikkii lattialla. Pohdin tämän ja tummemman harmaan välillä ja onneksi valitsin juuri tämän sävyn, se sopii juuri täydellisesti kodimme sävymaailmaan! Sitä paitsi tämä vaaleampi harmaa tuntuu myös keväisemmältä :)

Pian lähdenkin ystäväni ja kummipoikani kanssa kävelylle ja nauttimaan ihanan keväisestä ilmasta!
Poikkeuksellisesti koiramme Albert ei ole päässyt mukaan viime päivinä lenkeille, sillä hänen jalka leikattiin viime viikolla.

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

5 comments

 1. Paranemisia Albertille! Toivottavasti tassu tulee pian kuntoo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Albert kiittää kovasti! Tassu on jo paremmassa kunnossa ja tikit poistetaan ensi viikolla. Silloin onneksi tötterökin lähtee päästä, siitä se ei kyllä yhtään tykkää! Raukka törmäilee j a t k u v a s t i kaikkeen sillä tötteröllä, siihen meteliin onkin kiva heräillä monta kertaa yössä :'D

   Delete
 2. Having made your clean clean a mirror, a mirror You also want to, glasses, and other things about your home.www.maidjustright.net

  ReplyDelete
 3. Health Is God aims to deliver the best possible health reviews of the supplement collections and other wellness production that range from skincare to brain, muscle, male enhancement and brain health conditions. You, the user are of utmost importance to us, and we are committed to being the portal that sustains your healthy lifestyle.
  HealthIsGod.com | Health And Fitness Tips

  ReplyDelete
 4. You don't have to stress over how filthy your home is on the grounds that they will dependably be there to tidy it up for you. https://searchmaid.com.sg/indonesian-maids

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig