Follow my blog with Bloglovin RIGA WEEKEND - Ensimmäinen matka ilman vauvaa | Teljänneito

RIGA WEEKEND - Ensimmäinen matka ilman vauvaa

Muutama viikko sitten olin ensimmäisellä matkalla ilman vauvaa, voitte kuvitella miten paljon olin odottanut tuota tyttöjen viikonloppua! Lensimme kohti Riikaa perjantaina ja vielä tiistaina minulla oli kova korvatulehdus päällä, joten enemmän minua taisi tällä kertaa jännittää lentäminen korvatulehduksessa kuin olla muutama päivä ilman vauvaa. Poikamme jäi kotiin mieheni kanssa ja he olivat jo aikaisemminkin olleet yön ilman minua - puhumattakaan lukuisista illoista, kun tämä mamma on saanut omaa aikaa.
Täytyy sanoa, että nautin todella paljon viikonlopusta, oli mahtavaa saada nauttia rauhassa ja rentoutua ilman vaipparumbaa, kitinää ja vaunujen kanssa liikkumista. Kokonainen viikonloppu pelkkää rentoutumista, hyvää ruokaa ja parhaimman Caritan seuraa. Tämä tyttöjen viikonloppu Riikassa oli kyllä niin ihana lahja  


On sanomattakin selvää, että oli myös ihanaa päästä kotiin poikien luo ja ai että kun olen ylpeä heistä kun olivat kuulemma pärjänneet hyvin! Itsekin pärjäsin mielestäni hyvin ilman suurempaa ikävöintiä ja mukana matkalla oli pumppu, joka hoiti maitotehtaan vauvan puolesta matkan aikana. Moni olivat varoitelleet, että ensimmäinen matka ilman omaa lasta saattaa olla kova pala äidille. Olin hieman varautunut siihen, että kova ikävä saattaa iskeä. Tiesin kuitenkin, että mun pojat pärjäävät hyvin, joten en kokenut mitään syytä huoleen. Enemmän minua jännittää tulevat matkat yksin vauvan kanssa, mitä sitten tapahtuisi jos vauvamme sairastuu äkillisesti matkallamme ja olisin aivan yksin?Hotellimme sijaitsi aivan vanhan kaupungin reunalla, josta meillä oli helppo liikkua kävellen vaikka kyseisenä viikonloppuna olikin melko kylmä. Riikan vanha kaupunki on aika pieni, joten se oli aika nopeasti nähty ja ehdimme hyvin nautiskella erittäin herkullisesta ruoasta ja jopa viettää useamman tunnin  Kempinski spa:ssa yhden viikonlopun aikana. Rentoutuminen spa:ssa yhdistettynä kasvohoitoon oli täydellinen päätös meidän viikonlopulle, sen jälkeen saimme hyvillä mielin lähteä kohti lentokenttää.
Tarkempia tietoja ja hotelli- ja ravintolavinkkejä kannattaa vilkaista Caritan Riika-matkaoppaasta!No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig