Follow my blog with Bloglovin Packed my bag and leaving to Thailand! | Teljänneito

Packed my bag and leaving to Thailand!

Täällä istutaan parasta aikaa juuri lentokoneessa kohti Bangkokia, matkalle lähtö on sujunut oikein hyvin. Viime päivät ovat olleet todella hektiset ja viime hetken to do-lista tuntui olevan loputon, mutta nyt matkamme kohti Thaimaata ja Hua Hinia on alkanut ja kaikki tavarat ovat mukana. Toivottavasti ;) Yleensä laukkuni on aina hyvin alle maksimipainon, mutta tällä kertaa kun sekä omat että vauvamme tavarat täytyi mahtua omaan laukkuun jouduin ennen kotoa lähtöä vielä jättää muutama tavara ottamatta mukaan reissulle. Matkalaukkuun tulee kummasti lisäpainoa vauvan tavaroista ja vauvanruoasta kun pikkuherra nykyään syö rintamaidon lisäksi myös kiinteetä ruokaa. Koko kuukaudeksi en kuitenkaan ruokaa hänelle ottanut mukaan, vaan tarkoitus on paikan päällä sitten valmistaa hänelle ruokaa hedelmistä ja vihanneksista.  Mieheni vei meidät kentälle ja joutui varmasti ensimmäistä kertaa ikinä auttamaan minua saamaan laukkuani kiinni - niin täynnä laukkuni oli! Varmasti ensimmäistä kertaa ikinä olin myös tuntia etuajassa lähdössä kentälle - luulin meidän olevan jo myöhässä aikataulusta kun Carita rauhoitteli, että ei tässä vielä ole mitään hätää :D Mukaan matkalle lähti uusi upea Rimowa Topas matkalaukkuni, jonka päivitin juuri ennen edellistä matkaa ja vilahtikin jo tässä aikaisemmassa Tukholma-postauksessa. Kyseessä on varmasti loppuelämän laukku, jossa on myös uusi electronic tag, eli e-tag, johon saa appin avulla elektronisesti matkalaukkulipukkeen ladattua. E-tagia eivät kaikki lentoyhtiöt vielä käytä, mutta varmasti yhä useampi lentoyhtiö ottaa sen käyttöön kun se on sen verran kätevää ja ympäristöystävällisempää kuin tulostettu matkatavaratunniste.


Värivaihtoehtoja pohdin aika pitkään, mielestäni hopeinen laukku on todella ajaton, kun sitten taas samppanjanvärinen on jotenkin hienostunut ja naisellisempi vaihtoehto. Vertailin matkalaukkuja Rimowan flagship storessa Esplanadilla ja päädyin tähän hopeiseen, sillä se tuntui sopivan sävyjen puolesta minulle hyvin ja se oli myös hieman edullisempi vaihtoehto kuin topas titanium.


Tällä kertaa tuli pakattua mukaan aika eri tavaroita kuin mitä 3 kk vauvalle, joten ajattelin tehdä vielä samankaltaisen postauksen kuin aikaisemmin: mitä 7kk vauvalle tulisi pakata mukaan kuukauden matkalle lämpöön? Kuvassa näkyvä haalari ei kuitenkaan päässyt mukaan matkalle, mutta  tämä Pikkuvaniljalta tullut haalari on aivan ehdoton suosikki tällä hetkellä ja oli päällä automatkan kentällekin No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig