Follow my blog with Bloglovin Our new bed: Carpe Diem Bed of Sweden | Teljänneito

Our new bed: Carpe Diem Bed of Sweden


Kerroinkin aiemmin tänä vuonna "Home: sisustushaaveita vuodelle 2018"-postauksessa siitä, että haaveilimme uudesta sängystä. Kävimme vielä Helsingin keskustan ISKUssa* tutustumassa uudemmankin kerran Carpe Diem Beds of Sweden* sänkyihin ja saimme varmuuden juuri meille sopivasta sängystä. Olen todella innoissani tulossa olevasta uudesta sängystä ja haluan yhteistyössä Carpe Diem Beds of Swedeninin* kanssa kertoa valinnoistamme, sänkyvaihtoehtoja eri yhdistelmillä kun on vaikka kuinka!


Tärkeintä meille oli tietysti se, että sänky on juuri meille sopiva. Painoeromme on merkittävä, joten se tarkoittaa myös sitä, että meille sopii erilaiset patjat. Onneksi saimme todella hyvää palvelua, jonka avulla saimme selville sopivat patjat ja petauspatjan. Miehelleni sopii parhaiten kovin mahdollinen patja, kun taas minulle tilasimme soft-patjan. En olisi valinnut itselleni kyseistä patjaa(päin vastoin - ajattelin haluavani mahdollisimman kovan patjan) ilman asiantuntijan apua, joten kannattaa ehdottomasti käydä paikan päällä tutustumassa eri sänkyihin ja patjoihin, jolloin asiantuntija voi analysoida nukkuma-asentoasi ja sen pohjalta löytää sopivin sänky. Meille se löytyi Carpe Diem Bedsin valikoimasta, jotka ovat kiropraktikon kädenjälkeä. Itse asiassa Carpe Diem Beds of Swedenin sivulla pystyy myös tutustumaan eri hotelleihin jossa heidän sänkyjä on, jotta niitä voi koenukkua ennen päätöstä.

Me päädyimme loppujen lopuksi Härmanö sänkyyn Bornö sänkypäädyllä. Pohdin värivaihtoehtoa hyvin pitkään, sillä pidin todella paljon Luxury light grey- kankaan pinnasta, kun taas Villa light grey oli väriltään vaaleampi harmaa, joka miellytti sävynä enemmän. Lopuksi päädyimme Villa light grey kankaaseen. Uudet Designers guildin kankaat näytti myös olevan valittavissa nyt, uusissa kankaissa oli muutamia vaaleampia vaihtoehtoja kivana lisänä valikoimaan.
Onneksi olimme mieheni kanssa hyvin samaa mieltä kokonaisuudesta, halusimme molemmat ehdottomasti Bornö sänkypäädyn ja kun näimme nämä messinkiset(melkeinpä rosé-sävyiset) kolmiomaiset jalat tiesimme, että haluamme ehdottomasti ne jalat! ISKUssa ei ollut näytillä juuri tällaista Härmanö-sänky/Bornö-sänkypääty/kuparijalat/vaaleanharmaa kokonaisuutta, joten toivottavasti lopputulos on mieleinen. Uskon kuitenkin tämän kokoonpanon olevan meille sopiva ja todella tyylikäs.
Ennen matkalle lähtöä saimme tilattua sängyn, joten täältä Thaimaasta kotiuduttuani toivottavasti uusi sänky odottaa jo minua sitten kun  palaan takaisin kotiin huhtikuun lopussa! Odotan innolla uutta sänkyä enkä meinaa millään malttaa odottaa että pääsen nukkumaan uudessa omassa sängyssä oman kullan kainalossa   Odotan tietysti innolla myös miltä uusi vaaleanharmaa sänky näyttää makuuhuoneessamme!

Yllä olevissa kuvissa näkyy valitsemamme jalat ja sänkypääty, kun taas alla olevassa kuvassa näkyy kyseinen vaaleanhamaa kangas:Tässä alla olevassa kuvassa näkyykin hyvin Villa light greyn ja Luxury light greyn ero. Villa light grey kangas on sänkypäädyssä ja etummaisena olevassa tyynyssä kun taas Luxury light grey on taaimmaisessa tyynyssä oikealla ja testipalassa:Tein sinä päivänä videopäiväkirjaa kun kävimme Akateemisen alakerrassa sijaitsevassa Sisustusmaailmassa, joten olisi kiva kuulla jos teillä olisi kiinnostusta katsoa tällaista "päivä kanssani"-postausta, sellaisia aina välillä toivotaan :) En ole vuosiin muokannut mitään viedoa, joten siinä olisi aikamoinen projekti lähteä tutustumaan videoeditointiin taas pitkästä aikaa :D

Ihanaa pääsiäistä sinne Suomeen!


* Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 comments

 1. Vitsi miten ihanat noi metalliset sängynjalat, tuo kyllä ihanaa majesteettisuutta sänkyyn!♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä ihanat, ihastuimme niihin heti kun näimme ne! <3

   Delete
 2. Näyttää ihanalta! Minkä levyiseen sänkyyn päädyitte :) ? Entä millä petarilla sänky tulee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odotan kyllä innolla miltä uusi sänky tuntuu ja näyttää! Päädyttiin 160cm, eli saman mittainen kuin nykyinen sänky :) meille suositeltiin Premium petaria, joka ei ole liian paksu.

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig