Follow my blog with Bloglovin One month in Thailand with Somessa.com! | Teljänneito

One month in Thailand with Somessa.com!

Vihdoinkin saan kertoa teille aivan mielettömän jutun, lähden nimittäin somesurffaajiksi somessa.comin kanssa kuukaudeksi Thaimaahan HUOMENNA!
Tää on aivan uskomaton juttu, en meinaa uskoa tätä todeksi. Yksin en ole matkalle lähdössä, vaan somessa.com lennättää minun ja poikamme lisäksi huomenna myös Caritan.

Voitte varmasti kuvitella, että olen niin innoissani tästä asiasta! Kun näin Somessa.comin hakevan mielipidevaikuttajaa Thaimaahan ryhdyin heti tuumasta toimeen, ajattelin tämän olevan mahtava mahdollisuus saada lähteä lämpöön nauttimaan, kiitos paljon Emma ja Johanna tästä yhteistyöstä! Minulla ei ole tapana kauheasti jännittää matkoja etukäteen, mutta tällä kertaa minun täytyy myöntää, että vatsanpohjaa on kutittanut jo useamman päivän kun edessä on pitkä reissu pienokaisen kanssa.Somessa.com on siis mielipidevaikuttajien ja yritysten kohtaamispaikka, joka tuo juuri sopivat somevaikuttajat ja yritykset yhteen portaalin avulla tavoittamaan paikallisesti ja valtakunnallisesti ihmisiä kampanjoiden avulla. Toisin sanoen toivon, että minäkin voin jatkossa tuoda esiin täällä blogissa teitä kiinnostavia juttuja somessa.comin avulla 

Nyt jatkan täällä matkajärjestelyitä, matkaa voi seurata instagramissa @teljanneito ja lupaan päivittää insta storiesia myös matkaltamme :) Ihanaa loppuviikkoa ja toivottavasti pysytte mukana matkamme aikana täällä blogin ja instagramin puolella!
No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig