Follow my blog with Bloglovin Missing Vaasa | Teljänneito

Missing Vaasa

Tänään agendalla on ollut matkasuunnittelu, olen oikein urakalla suunnitellut tulevia matkoja. Tämä kevät on kyllä varsinainen matkojen kevät! En valita, mutta kyllähän tässä hieman jännittää. Varasin juuri myös seuraavan matkan Vaasaan, tuntuu taas siltä, että siitä on vaikka kuinka paljon aikaa sitten viimeksi kävin siellä tervehtimässä ystäviä ja sukulaisia... Vaikka ei siitä kovinkaan paljon aikaa ole ja silloin tuli onneksi oltua vähän pidempään.


Nämä kuvat ovat viime Vaasan matkaltani Sokos hotel Vaakunasta*, jossa saimme poikamme kanssa yöpyä yhteistyön merkeissä. Valitsin tietenkin Vaasa-sviitin, sillä halusin nähdä millä tavalla Vaasan historiaa oli tuotu esiin.  Oli myös kiva nähdä miten tyylikkäästi ja urbaaniksi hotellia oltiin uudistettu: vanhan Amarilloin sijaan moderni Kokokana ravintola toimi loistavasti aamiaistilana. Hotelliin tultaessa olisi voinut kuvitella olevansa jossain muualla kuin Pohjanmaalla, huomasin pohtivani tilojen olevan tyyliltään samaa henkeä kuin trendikkäässä keskieurooppalaisessa kahvilassa. Vaakuna siis sijaitsee Vaasan torin Rewell Centerissä, joten sijainti on aivan täydellinen: siitä pääsee sisäkautta suoraan kauppakeskukseen ja siitä kävelee vanhempieni luo viidessä minuutissa.

Useimmiten yövyn vanhempieni luona Vaasassa ollessa, mutta tottakai näin hotelliaamiaisia rakastavana ihmisenä hotelliyöpyminen tuntui luksukkaalta. Vaikka niin on kylläkin vanhempieni luona oleskelu myös kun saa isin loihtimaa aamupuuroa ja äidin tekemää ruokaa. Ai kamalaa kun onkin ikävä Vaasaan! Haluaisin myös nähdä ystävääni ja rutistaa häntä oikein kunnolla, hän kun täyttää huomenna 30 vuotta. Grattis Sara! Saattaa olla, että heille ehtii syntyä pikkuprinsessa ennen kuin näemme seuraavan kerran 


Vaikka en just nyt voisi kuvitella muuttavani takaisin Vaasaan täytyy sanoa, että kotiseuturakkaus tuntuu kuitenkin kasvavan täällä Helsingissä asuessa. Olemme asuneet Helsingissä pian viisi vuotta ja viihdymme täällä hyvin. Silti on aina ylikivaa nähdä muita Vaasalaisia ja hihitellä vaasajutuille. Vaikka kotiseuturakkaus onkin entistä vahvempi koen silti todennäköisemmäksi, että muuttaisimme seuraavaksi ulkomaille kuin Vaasaan takaisin.


Seuraavat päivät menee valmistautuen tulevaan matkaan ja kotoillen. Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

1 comment

  1. Beautiful photos! I am busy now with my dissertation services review on photography techniques and I love how you managed to catch the light in your pictures.

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig