Follow my blog with Bloglovin Jättekiva Yoga and healthy brunch in a Pinterest-home | Teljänneito

Jättekiva Yoga and healthy brunch in a Pinterest-home

Päivä alkoi tänään varsin energisoivalla tavalla. Aloitimme päivän joogalla ja terveellisellä brunssilla ystäväni @homeandbella luona. Voiko parempaa päivän aloitusta toivoakaan? 
Meillä on ollut tapana viime aikoina tavata yhdessä brunssien parissa ja täytyy sanoa, että toivon pitävämme kiinni mahdollisuuksien mukaan tästä tavasta vielä kun olemme palanneet töihin myös! Ihanan kiireettömät hetket, syvälliset keskustelut ja herkullinen ruoka - onneksi herkullinen brunssi voi koostua terveellisestä ruoasta, joka sointuu yhteen joogan kanssa vallan mainiosti. Ystäväni ehdotti nerokkaana, että kokeilemme käydä joogassa vuorotellen, jolloin muut voivat vahtia vauvoja sillä välin, kun toiset käy joogassa. Tämä oli todella hyvä idea ja toivottavasti pääsemme pian uudelleen joogailemaan samalla konseptilla!


Täytyy muuten samalla kehua Homeandbellan upeaa Pinterest-henkistä kotia, joka kenties on tuttu näky instagramista. Täällä useampi tunti vierähtää nopeastikin brunssin parissa. Rakastan tätä romanttisen vaaleanpunaisen yhdistelmää valkoisen kanssa! Valkoista ei mielestäni koskaan voi olla liikaa, kun taas juuri esimerkiksi vaaleanpunainen tai harmaa raikastaa ja antaa vaihtelevuutta.Illalla rentouduin hauskassa Jättekivan ensi-illassa, jonka jälkeen hyvillä mielin tulin takaisin kotiin. Tästä päivästä jäi todella hyvä fiilis loppuviikkoon - jättekiva ;) Huomenna on taas mielenkiintoista ohjelmaa luvassa, ja hei - huomenna on perjantai!


6 comments

 1. Kiva idea että jokainen ehtii käydä joogassa vuorotellen samalla kun muut vahtii vauvoja :) Ja brunssit on nyt aina vaan niin kivoja kavereiden kesken. Niistä saa aina sellaista positiivista energiaa uutta viikkoa varten :) Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli todellakin ihana idea, olin niin kiitollinen kun levänneenä joogan jälkeen vastassa oli tyytyväisenä nukkuva vauva ystäväni seurassa <3 tällaiselle ”all day breakfast”-ihmiselle on niin mahtavaa istua ja nauttia ystävien seurassa brunssista! :) ihanaa viikonloppua <3

   Delete
 2. The blog is good enough, keep up writing such type of posts.

  ReplyDelete
 3. Great blog for yoga and Personal trainer Blackburn is the perfect mixture because a trainer this too scary will frighten you and one that is too soft will let you get away with cheating which does not allow for greatest results. Personal trainer Blackburn provides you with 100% as well as ensures you're giving 100% back again https://personaltrainerblackburn.co.uk/.

  ReplyDelete
 4. The website tries to notify my personal site visitors as best as it may. It is going into everything about each exercise. bodyfatgenius

  ReplyDelete
 5. The actual preset workouts consist of specific exercise with regard to such things as focusing on particular muscle groups, fat burning, physique fitness as well as strength building. crosstrainerhome.co.uk

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig