Follow my blog with Bloglovin Cleaning inspiration: Freska siivouspalvelu | Teljänneito

Cleaning inspiration: Freska siivouspalvelu


Yksi koko viime vuoden parhaimmista päätöksistä unohtui mainita vuoden 2017 vuosikatsauksesta. Nimittän siivouspalvelun käyttö. Freska* siivoaa meillä joka toinen viikko ja se jos jokin on pitänyt tämän mamman pään kasassa. Ilman Jaanikan apua olisi pää hajonnut. Iso Albert koiramme on melko rauhallinen tapaus, mutta aiheuttaa sotkua kuin pieni armeija.
Siivousapu oli yksi parhaimmista avuista viime vuonna, ja niin tulee olemaan myös tämä vuonna. Siivouspalvelusta aiheutuvasta kulusta tuli tehtyä postaus jo aiemmin, se on edelleen ajankohtainen ja halusin yhteistyössä Freskan kanssa pohtia siivouspalveluiden käyttöä täällä blogin puolella nyt kun siivouspalvelut ovat olleet käytössä noin kahden vuoden ajan. Silloisessa postauksessa kirjoitin ajatuksistani ennen ensimmäistä siivouskertaa ja näin kaksi vuotta jälkeenpäin voin vain todeta, että se oli niin paras ratkaisu. Osa teistä olikin miettineet samaa asiaa ja olisikin kiva kuulla jos kokeilu jäi ajatuksen tasolle ja jos olette kokeilleet, mitä mieltä olitte? 


Yksi tärkeimmistä asioista on tietenkin se, että ajatukset siivoamisesta kohtaavat siivoojan kanssa. Tarkoitushan on se, että palvelun käytöstä olisi apua eikä stressin aiheena. Jos et ole vielä Freskaa kokeillut suosittelen kokeilemaan: koodilla NXBQHD saat 25 euroa alennusta ensimmäisestä siivouksesta.

Siivoojasta oli suuri apu varsinkin raskausaikana kun voimat oli vähissä. Olin raskausajan alussa kovin väsynyt ja myös vauvan synnyttyä oli mahtavaa saada apua siivouksen raskaimmissa jutuissa. Siinä kohtaa oli itse asiassa todella mukavaa kun siivooja oli jo tuttu, sillä muutaman kerran olemme siivoojan täällä ollessa levätty sängyssä kun vointi ei ole ollut tarpeeksi hyvä lähteä pois kotoa. Viime aikoina taas tekemistä on riittänyt ja olemme tukka putkella rientäneet vauvan kanssa (mammabrunssit ja kaikkea, kyllä te tiedätte) jolloin on ollut ihana tulla kotiin puhtaaseen kotiin. 


Siivousavun käyttäminen ei suinkaan tarkoita sitä, etteikö pitäisi kotona siivoilla - me imuroimme parhaimmassa tapauksessa päivittäin ja jos emme, niin sen kyllä huomaa. On silti niin paljon helpompaa jaksaa pitää kotia siistinä jos apua on saatavilla! Kiitos siitä Jaanika. 
Kodimme vieressä on iso työmaa, joka tuo sisälle likaa yllättävänkin paljon. Yleensä koiraihmiset odottaa pakkaskeliä ja lunta kun silloin lattiat pysyy puhtaampana. Valitettavasti nyt työmaan takia jopa kylmimpinä viikkoina on ollut likaisemmat lattiat kuin koskaan, sillä lika ja pöly ilmeisesti kulkeutuu Albert-koiramme mukana silti. Vauvamme ei vielä ryömi, mutta siinä onkin sitten murehtimista ja moppaamista kun sen aika on.Hyvä tapa saada lisäintoa siivoukseen on kutsua ystävät brunssille - yritin tänään pestä parvekkeemme ikkunat (jotka siis ovat todella likaiset, koska Albert rakastaa hengailla parvekkeella) mutta en onnistunut siinä kovinkaan hyvin, sillä vielä oli liian kylmä ulkona ;)


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

3 comments

  1. Albert on superihana!

    ReplyDelete
  2. Basically, when you look for house cleaning services, you will find many options. There are hundreds of companies and agencies that are providing different types of cleaning services for their customers.thehousegoods

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig