Follow my blog with Bloglovin Brunch party at home | Teljänneito

Brunch party at home

Kuten blogissakin olen useasti kertonut niin rakastan järjestää kaikenlaista pientä juhlaa, sillä arjesta saa mielestäni niin paljon kivemman ja juhlavamman jos välillä jaksaa nähdä vähän vaivaa vaikka kattaa pöytä vähän juhlavammin tai näkemällä hieman enemmän vaivaa tarjoilun koristelun osalta. Perjantaina sain hyvän syyn kutsua ystäviäni vauvoineen kylään, sillä mieheni lähti aamulla kohti Berliiniä ja Albert-koiramme lähti hoitoon. Äitini on aina tykännyt järjestää juhlia ja kutsuu mielellään vieraita kylään, olisiko kenties kotoa opittu asia tämä innostus kutsua vieraita kahvittelemaan ilman sen tarkempaa syytä?
Halusin tarjota ystävilleni raikasta pientä purtavaa, joten tarjolla oli mm. smoothiebowlia, chiapuuroa, riisikakkuja, karjalanpiirakoita ja avocadoleipää. Vieraillakin oli mukanansa vaikka mitä herkkuja, kiitos siitä!Ostin Tukholman matkaltamme ihanan Kerstin Tillbergin kupin kultaisilla yksityiskohdilla, josta oikeastaan koko kattauksen suunnittelu alkoi. Meillä ei ollut kultaisia astioita, joten tilasin Somianalta kauniit kuusikulmaiset lautaset, servetit ja pillit kultaisilla yksityiskohdilla.  Kattauksen viimeisteli ystäväni tuomat keväiset tulppaanit ja Maison Helsingin silkkiruusut. Kattaukseen olisi sopinut todella hyvin kultaiset aterimet, mutta sellaisia en ole raaskinut hankkia.Olin ihaillut Pinterestissä ja Instagramissa kuvankauniita avocadoleipiä, joten halusin kokeilla tehdä hieman erilaiset leivät ja kauniita niistä tulikin! Suolaiset leivät koristelin mm. retiisillä ja basilikalla ja makeat leivät mansikoilla, kookoksella ja Barebellsin proteiinipatukoilla. Ensimmäiset vieraat eivät ehtineet saada maistaa minun gluteenittomia ja maidottomia lättyjä (koska esivalmisteluista huolimatta en kerennyt niitä aikaisemmin paistaa, hups) mutta niistä tuli mielestäni todella hyvät! Niiden lisukkeeksi käytin myös marjoja, kookosta, proteiinipatukkaa ja Barebellsin suklaista hazelnut-creamia, joka siis on proteiinipitoinen vaihtoehto nutellalle. Nam!
Vaikka tupa oli täynnä jäi kuitenkin ruokaa yli, joten voitte kuvitella, mitä olen syönyt koko viikonlopun? ;)
Oli ilo saada nähdä ystäviäni ennen tulevia matkoja ja taas kerran oli niin kiitollinen olo siitä, että ympärilläni on niin mahtavia ja suurisydämisiä ihmisiä. Kerta toisensa jälkeen huomaan hämmästeleväni sitä miten pyyteettömästi he tarjoavat apuaan ja ilahduttavat sanoilla ja teoillaan. He jos jotakin ovat tehneet välillä raskaalta tuntuvalta vauva-arjesta niin paljon paremman, ni är guld värda Huomenna saamme vieraita, joten lähden vielä kampaajan jälkeen kauppaan hakemaan meille herkkuja huomiselle :)6 comments

 1. Ihanan näköisiä ruokia. Olisi kiva jos jakaisit myös parhaat reseptit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mielelläni laitan myös reseptit jakoon :) varsinkin chiapuuro oli todella hyvä koostumukseltaan!

   Delete
 2. Mita suosittelet retiisien tilalle? Kyseiset kasvikset eivat ole mun juttu...

  Hyvaa viikonjatkoa ja kerrothan lisaa matkasuunnitelmistasi...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Elina, kuukauden matka Thaimaassa alkoi tällä viikolla ja lupaan kertoa lisää matkasuunnitelmia myös!

   Retiisien tilalle voisi ehkä ajatella paprikaa?

   Delete
 3. Hei, kertoisitko millä reseptillä teet tuorepuuroa? Olen kokeillut erilaisia reseptejä, mutta en ole löytänyt mieleistä. Lilla Robertsin aamupalalla on aivan parasta tuorepuuroa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo hyvä idea! Oi, Lilla Robertsissa täytyy käydä uuudelleen kun en muista olenko maistanut heidän tuorepuuroa :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig