Follow my blog with Bloglovin Spring inspiration #BUBBLEROOMSTYLE | Teljänneito

Spring inspiration #BUBBLEROOMSTYLE

Tämän päivän kesäinen Bubbleroom tilaisuus Ekbergin tiloissa oli juuri niin piristävä kuin mitä näistä kuvista voi päätellä! Auringon paistaessa ulkona saattoi hetkeksi unohtaa pakkasen ja haaveilla jo pian tulevista matkoista ja kesäkeleistä - olen niin kesäihminen henkeen ja vereen. Tiedättekin miten paljon rakastan kesäisiä, vaaleita ja pitsisiä mekkoja ja on sanomattakin selvää, että innostuin kauniista uusista Bubleroomin mekoista  t o d e l l a  paljon!

Suosikkini uusista mekoista olivat upea kukkakuosinen maximekko*  ja tietysti valkoiset pitsimekot, kuten tämä* upeus:


Matkoja ja kesää ajatellen haluaisin itselleni haalean vaaleanpunaisen ja valkoisen maximekon hankkia, ja esimerkiksi tämä* ja tämä* mekko ylemmässä kuvassa näytti aivan upealta! Kesäksi kaipaan taas jotain raikkaan vaaleansinistä, joten täytyypä pohtia myös vaaleansinistä mekkoa, kuten esimerkiksi tämä*.
Tilaisuuden jälkeen tapasin ystävääni kahvitreffeillä ja siinä tuli samalla suunniteltua tulevaa yhteistä matkaa kesälle, niin parasta  Tälle vuodelle on tulossa vaikka mitä ihania reissuja ja odotan niin innolla joka ikistä! Nyt täytyisi jo ryhtyä tuumasta toimeen ja käydä läpi kesävaatteita ja tilata kesämekkoja valmiiksi odottamaan lämpöä.

Ps. En ole aikaisemmin löytänyt itselleni oikeanlaisia statement-korviksia, vaikka sellaisia olen ihastellut muilla... Tänään sain nämä täydelliset korvikset! Ne pääsee heti huomenna osaksi asua dinnerille ja odottavat jo kesän juhlivia mekkoja rinnalleen  Hyvää yötä, toivottavasti tuleva yö olisi parempi kuin viime yö meidän pikkuiselle. Parsakaalin maistelu valvotti kovasti ;)

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig