Follow my blog with Bloglovin Home: Sisustushaaveita vuodelle 2018 | Teljänneito

Home: Sisustushaaveita vuodelle 2018

Ihastuin sisustushaaveet 2018-postauksesta Caritan blogissa, joka puolestaan oli löytänyt haasteen Coffee Table Diarylta:

”Haaveillaanko hetki? Uusi vuosi saa useimmilla meistä sisustushaaveet nousemaan pintaan. Haaveissa voi olla sisustaa uusi koti, parempi järjestys säilyratkaisujen päivityksellä, pintojen raikastus, tai vaikka tuoda uutta väriä sisustukseen. Toki myös ihanilla uusilla kalusteilla, valaisimilla, tekstiileillä ja sisustusesineillä – tai olemassa olevien kierrättämisellä, saa kodin ilmettä tehokkaasti päivitettyä. Mikä parasta, haaveilla voi isostikin, vaikka itse toteutus etenisi omalla tahdillaan! Millaisia sisustushaaveita sinulla on vuodelle 2018?”

Olen viimeksi vuonna 2015 tainnut tehdä vastaavanlaisen sisustushaave-postauksen tänne blogiin, joten onkin jo korkea aika tehdä uusi postaus sisustusaiheisesta haaveilusta. Olin näköjään silloinkin flunssan kourissa sisustushaaveita pohtiessa - ehkä silloin on hyvä unelmoida sisustusjutuista rentoutuessa kotosalla.

Osa tämän vuoden sisustushaaveista toteutuikin vuoden alussa kun mieheni oli asentanut meille open closetin makuuhuoneeseemme ja ostimme merinovillaisen jättineulepeiton.
Tässä minun sisustushaaveita vuodelle 2018:


Uusi asunto - utopistinen haave, mutta aina saa haaveilla, eikö vain? ;) isot ikkunat, leveät ikkunalaudat, isompi parveke merinäköalalla, huikea huonekorkeus, tuplaovet, takka, kattorosetit, kylpyamme kauniissa kylpyhuoneessa... 
Ystäväni on muuttamassa tänä vuonna uuteen asuntoon ja on niin ihana jutella ystävien kanssa tulevista kodeista ja sisustushaaveista! Itse haaveilen myös ajoittain uudesta asunnosta, vaikka hyvin mahdutaankin tähän meidän nykyiseen kotiin.

kuva lainattu Pinterestistä

Sänky - Mieheni on jo hetken puhunut sängyn uusimisesta, mutta kuten viime vuoden lopussa mainitsinkin olen itsekin pohtinut samaa. Olemme käyneet muutamaan otteeseen katsomassa sänkyjä, tässä upean Carpe Diem Bed mallailua ISKUssa:Verhot olohuoneeseen - Kaipaisin olohuoneeseen vaaleat ja pehmeät verhot, mutta ensin täytyisi löytää sopiva verhotanko. Teetimme Eurokankaalla verhot makuuhuoneeseemme ja ostimme samalla sieltä verhokiskon kattoon, joten samankaltainen ratkaisu voisi olla toimiva myös olohuoneessa.

Kuva lainattu Pinterestistä


Valaisimet makuuhuoneeseen - Tarvitsemme uudet valaisimet sängyn viereen ja myös kattovalaisin olisi mukava löytää.

Nojatuoli ja rahi - Lastenhuone-postauksessa mainitut asiat on jo muutoin löytäneet paikkansa poikamme huoneessa, mutta vielä puuttuu se täydellinen nojatuoli ja rahi. Toiveena olisi löytää melko klassinen nojatuoli, jossa yhdessä loikoilu olisi mukavaa.

Console table - luulin jo tehneeni päätöksen konsolipöydän osalta kun viime vuonna ostimme edullisen valkoisen pöydän eteiseen - mutta kas niin se unelmieni konsolipöytä Gazelle Zarrosta nosti taas päätänsä. Kiitos vaan siitä Carita!
Sohvapöytä - Olen kyllästynyt nykyiseen sohvapöytäämme, tai olen jo ollut muutaman vuoden. En ole kuitenkaan oikein innostunut mistään muustakaan sohvapöydästä, mutta ajatuksena olisi ehkä kevytrakenteinen lasipöytä tai marmoripöytä.

Tv-taso - Sama juttu kuin sohvapöydän osalta, mutta mitä ihmettä keksisimme nykyisen tilalle? Vaasan asunnossamme meillä oli alakerrassa Ikean bestå kaapit kiinnitettynä seinään ja se oli mielestäni tyylikäs ratkaisu kun taas taloomme teetettiin aikoinaan mittatilauksena tv-taso. Ehkä voisin harkita jotain vastaavaa - ehkä sinne uuteen unelmien asuntoon sitten ;)

Peili - Meillä on aika paljon isoja peilejä asunnossamme, mutta kaipaisin vielä yhtä isoa kehystettyä peiliä eteisen ja olohuoneen väliselle seinälle.

Kehykset - Kauniin kastelahjan ja omien kuvien kehystäminen on taas kestänyt aivan liian kauan, toiveena olisi kultaiset tai hopeiset sirot kehykset.

Yöpöytä - Tällä hetkellä meillä on vain yksi yöpöytä, joka on Kartellin ghost buster*, toinen yöpöytä pitäisi vielä löytää.Tällaista haaveilua tällä kertaa - mistä te haaveilette? Onko teillä tällä hetkellä sisustushaaveita vai sopiiko teihin enemmän tuon kollaasissa näkyvän taulun sanonta "collect moments not things"? ;)


* Postaus sisältää mainoslinkkejä

6 comments

 1. Härliga ideer och planer! ��

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är så ljuvligt att få drömma en stund(eller flera timmar!) om inredning! Och så är det riktigt kul att se tillbaka på tidigare inlägg å kolla om man ännu har samma smak. Oftast är det mycket som sen också går i uppfyllelse av sådant man önskar sig :)

   Delete
 2. Paljon ihania haaveita! Meillä olisi haaveissa teettää lattiaremppa tänä vuonna ja vaihtaa uudet lattiat yläkertaan - luulen että jos sen saamme toteutettua niin olen hyvin onnellinen jo tämän vuoden sisustusjuttuihin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi mahtavaa, uusi lattia tekee vaan niin paljon! Meidän asunto on AIVAN eri asunto nykyään kun saimme tehtyä tähän tämän Karitma collectionin marmorilaminaatin <3 Minkälaista lattiaa olette miettineet yläkertaan?

   Delete
  2. Joo, lattia tekee kyllä hurjan eron! Teidän marmorilaminaatti on kyllä upea! Me asumme Briteissä joten meillä on tietysti kokolattiamatot yläkerrassa joten laminaattiin vaihto olisi edessä - mutta valinnanvaikeushan tässä iskee :)

   Delete
  3. Oi, voin kuvitella, että valinnanvaikeuksia on! Mutta onneksi valintoja on kiva pohtia :) Puulattia tai osittain kivilattia olisi upeaa!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig