Follow my blog with Bloglovin HAPPINESS PLANNER ♡ ARVONTA ♡ | Teljänneito

HAPPINESS PLANNER ♡ ARVONTA ♡

Tarkoitukseni oli tehdä Happy Valnetine's Day-postaus eilen ja sen yhteydessä arpoa tällaisen ihanan Happiness Plannerin*, mutta koska korvatulehdus vei minun voimat aivan täysin sain perua kaikki menot tältä viikolta ja keskittyä paranemiseen. Olo on jo onneksi hieman parempi, joten haluan nyt toivottaa teille päivän myöhässä ihanaa ystävänpäivää!  

Samalla haluan antaa teille mahdollisuuden voittaa tällaisen ihanan Happiness Plannerin itsellenne:Idea tästä arvonnasta lähti siitä, kun näin miten otettuja ystäväni olivat, kun saivat omat Happiness Plannerit lahjaksi.  Mikäs sen mahtavampaa, jos jollain tavalla voi olla avuksi onnellisemman elämän löytämisessä tai auttaa ajattelemaan asioita positiivisemmin? Siksi haluaisin antaa myös teille mahdollisuuden tällaisen plannerin avustamana keskittyä asioihin, jotka tekee sinut onnelliseksi ja elää elämää sellaisena kuin haluatte 

Olen itse kovin innostunut tästä, olen aina tykännyt tehdä to do-listoja ja täytellä kalentereita(mistä tulikin mieleen, että vuoden 2018 seinäkalenteri on  e d e l l e e n  ostamatta!) Veikkaan, että tästä plannerista tulette näkemään enemmänkin täällä.

Instagramissa @teljanneito löytyy nyt arvonta, jonka järjestän yhteistyössä Calm&Sparklen kanssa. Voit voittaa oman Happiness Plannerin haluamassasi värissä! Olisiko sinun valintasi tämä kuvassa näkyvä vaaleanpunainen, muodikkaan vihreä, tyylikäs tumma vai pirteä turkoosi? Arvontakuvaan pääset tästä, voit osallistua arvontaan Instagramissa 22.2 asti.


Onnellista loppuviikkoa ja onnea arvontaan ♡


Ps. Toivon niin paljon, että antibiootit vihdoinkin auttaisi ja olo olisi huomenna parempi, sillä minun pitäisi korvatulehdukseni kanssa pystyä lentämään huomenna Riikaan! Kävin tänään uudelleen lääkärissä, joka ei suositellut lentämistä tässä tilassa, joten täytyy sanoa, että lentäminen hieman pelottaa tällä kertaa. Kaikki poppaskonstit ovat nyt tervetulleita! 

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig