Follow my blog with Bloglovin Fastlagssöndag | Teljänneito

Fastlagssöndag

Meidän laskiaissunnuntai oli erityisen mieleenpainuva - ei laskiaispullien takia, vaan avocado-herkkuhetken ansioista. Meidän pikkuinen sai tänään maistaa ruokaa ensimmäisen kerran ja avocado näytti maistuvan oikein hyvin. Pienokaisen ilmeet ja innostuneisuus oli kyllä maailman suloisinta! Onneksi tallensimme tuon ihanan hetken myös videolle, olen sitä katsonut replayna koko illan, hih Saimme myös ihania kuvia Albert-koiramme aamulenkillä kun poikamme makoili lumessa nallekarhu-toppapuvussa Albertin vieressä, se on katsottavissa parasta aikaa Instagram storyssani! Tämä kuva minusta ja Albertista on viime vuoden laskiaispulla-lenkiltämme ja tämä taitaa olla kaikkien aikojen lempikuvani minusta ja Albertista - esittelen aina ylpeänä tätä kuvaa kun esittelen Albertia ihmisille, jotka eivät ole häntä aikaisemmin nähneet:
Mitä lasiaispulliin tulee niin päätin jostain syystä olla ostamatta laskiaispullia kotiin tänään, se virhe täytynee korjata huomenna ;) Laskiaispulla kuuluu tietysti olla ehdottomasti mantelimassalla.


Ihanaa sunnuntaita sinne!
2 comments

 1. Ensimmäiset sose maistiaiset on kyllä ikimuistoiset. Meilläkin aletaan ilmeisesti ensi kuussa maistelemaan, koska vauvan paino nousee vieläkin hitaanlaisesti. :/ Terveydenhoitajan mielestä kiinteät olsivat tässä tilanteessa parempi vaihtoehto, kuin se korvike.
  Meillä laskiaispullat syödään hillolla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi nam, ihania maisteluhetkiä teillä siis edessä. Oletteko pohtineet mitä ruokia antaisitte pienelle alkuun? Kyllä se paino sieltä nousee pikkuhiljaa, ei hätää :)
   Tutkitusti laskiaispullia hillolla syöviä on enemmän kuin mantelimassalla, en ymmärrä :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig