Follow my blog with Bloglovin Afternoon tea | Teljänneito

Afternoon tea


Tämä viikko on ollut aivan erityinen, olen pakahtumassa kiitollisuudesta parasta aikaa. Miten yhteen viikkoon voi mahtua niin paljon hyvää? 


Tulin juuri kotiin osteopaattisesta hieronnasta ja lähden pian ystäväni kanssa Kämpin afternoon tea:lle. Vaikka näemme hänen kanssa melkein viikottain on tulevat treffit hieman erilaiset, sillä tällä kertaa näemme pitkästä aikaa kahdestaan ilman vauvoja.


Nämä kuvat ovat edellisestä Kämpin afternoon tea-hetkestä, josta nautimme toisen ystäväni kanssa elokuun puolivälissä. Hän on itse asiassa tänäkin viikonloppuna Helsingissä ja tavataan hänen kanssa huomenna! Kävimme tuolloin teellä tasan viikko ennen vauvamme syntymää, siitä hetkestä on jo pian kulunut puoli vuotta.


Ilta meillä menee rauhassa pikkuisen kanssa, W alkoi eilen yskimään ja valitettavasti yskä on pahentunut eilisestä.

Ihanaa viikonloppua! 

3 comments

 1. Näyttää ihanalta. Enpä tiennyt tällaisesta afternontea mahdollisuudesta. Täytyy pitää mielessä, sillä minulla on ystävä, joka saattaisi innostua tällaisesta.
  Toivottavasti teidän bebe paranee pian ja selviää vähällä. Vauvan ensimmäinen flunssa tuppaa olemaan vanhemmallekin todella rankka. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yhteinen afternoon tea-hetki tai brunssi on mielestäni kiva lahja ystävälle <3 myös Saluhallenilla on ainakin ollut afternoon tea tarjolla :)
   Kiitos, toivotaan näin! Yö oli aika erilainen, hän heräsi 2h välein yön aikana, varmasti limainen yskä häiritsee yöunia...

   Delete
 2. Tell the purchasers that it is so natural to compost and reuse and that you have heaps of space. Keep in mind that everything ought to have an assigned territory. tea for flu

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig