Follow my blog with Bloglovin Winter outfit | Teljänneito

Winter outfit
Tyylini kulmakivet- postauksessa kyseltiin miten pukeudun talvella, täällä blogissa kun useammin näkyy kesäisempiä asukokonaisuuksia. Kesäihmisenä harvemmin innostun kaivamaan kameran esiin ja ottamaan asukuvaa keskellä talvea jos sattumoisin olen valoisaan aikaan ulkona. Varsinkin kun yleensä olen töissä ne muutamat tunnit, kun ulkona on valoisaa talvella. Joskus onni(ja kuvausapua) on kuitenkin ollut matkassa mukana ja tässä asu alkuviikosta. Kävin tuona päivänä kiropraktikolla, joka taas kerran tuntui avaavan selkää ja rintakehää ja tuntuu siltä, että ryhti taas parani astetta enemmän.


Tummansininen takki on kivaa vaihtelua valkoisen talvitakkini lisäksi ja se sopii hyvin sekä nilkkureiden että Timberlandien kanssa. Yleensä valitsen Timberlandit jos tiedän, että kävelykilometreja tulee enemmän, tässä Kenniston 6in mallissa kun on tuo Sensorflex pohja joka tekee niistä todella hyvät kävelykengät. Vähän jänskätti kenkien vaalea sävy, mutta ne ovat pysyneet todella puhtaana vaikka niillä on kävelty monta koiralenkkiä tms rapaisessa kelissä.pipo, Maison Helsinki
aurinkolasit, Dior
takki, Chiara Forthi* Bubbleroom
poolopaita, Rosemunde*
mekko, Supertrash
huivi, Balmuir*
kengät, Timberland*


Tämä Rosemunden tummansininen poolopaita on ihanan pehmeä uusi suosikki, joka on lämmin ja tyylikäs yhdistettynä mustaan hameeseen ja paksuihin sukkahousuihin. Tässä ja tässä löytyy myös aikaisempia postauksia talvisista asuista. Kamerassa odottaa myös lisää talvisia asukuvia kevyemmällä takilla ja nilkkureilla. 


On ollut todella kiva viikko, aurinkoinen sää on varmasti vaikuttanut energiseen oloon ja saimme eilen käydä mieheni kanssa treffeillä kun poikamme kummit hoiti pikkuista. Se jos jotain piristää, kiitos siitä! ♡ Kävimme mieheni kanssa italialaisessa Enso ravintolassa syömässä ja ainainen kaipuu Italiaan vahvistui taas - jospa tänä kesänä lähtisimme taas Italiaan?

Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa ja Pinterestissä 


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig