Follow my blog with Bloglovin Staycation in Helsinki: Hotel Haven | Teljänneito

Staycation in Helsinki: Hotel Haven

Vuosi on meillä alkanut juuri niin rentoutuneessa tunnelmissa kuin toivoinkin. Yksi tavoitteistani tänä vuonna on nauttia enemmän hetkestä ja rauhoittua - vuoden ensimmäinen viikko menikin melko somettomasti ja vähemmän somea ja enemmän läsnäoloa toivonkin tältä vuodelta. Samaan saumaan vanhempani tulivat meille hoitamaan vauvaa ja saimme mahdollisuuden viettää kahdestaan mieheni kanssa minilomaa Helsingin Hotel Havenissa*: täydellistä! Juuri tällaista arjen irtiottoa kaipasin tähän vuoden alkuun ja tämä oli aivan loistava yhdistelmä: sain laatuaikaa mieheni kanssa samalla kun mommo ja paappa sai aikaa yhdessä lapsenlapsensa kanssa.

On ollut ilo huomata, että aiemmat huolet tukiverkoston puuttumisesta täällä Helsingissä ovat ainakin toistaiseksi näyttäytynyt olevan turhaa. Meidän rakkaat ystävät ja Wn kummit ovat rohkeasti tarjoutuneet apuun ja mommo ja paappa ovat tulleet Vaasasta meille. Samalla ajatukset entuudestaan tuntemattomasta lapsenvahdista kypsyy tässä ajan kanssa ja varmasti jossain kohtaa löytyy sopiva lastenhoitaja, joka auttaa välillä kun haluamme hetken irtiottoja.

Uskon vahvasti siihen, että hyvin levänneet ja tasapainoiset ihmiset ovat hyväksi lapsilleen. Yksin hampaat irvessä ei varmasti kannata yrittää selviytyä vaan levätä ja nauttia elämässä arjen pienistä luksushetkistä ilman, että täytyisi olla uupumisen partaalla ennen avun pyytämistä. On varmasti hyvä välillä pysähtyä ja pohtia miten kiitollinen sitä onkaan asioista ja ihmisistä, jotka elämässämme onkaan ja muistaa myös auttaa muita silloin, kun itselläsi on siihen mahdollisuus.
Mitäs sen mahtavampaa kuin esimerkiksi itse saada nauttia kampaajalla sillä välin, kuin ystävät hoitavat lastasi? Se kiitollisuuden tunne ja energia minkä siitä saa riittää taas pitkälle. Miten onnellinen olenkaan siitä, että minun ympärilläni on ihmisiä, jotka myös haluaa tehdä jokaisesta hetkestä ja asiasta mahdollisimman kivan, kiitos siitä Hotel Haven oli aivan mielettömän ihana hotelli - siitä todellakin huokui arvokkuus ja laatu ja iloksemme asiakaspalvelun taso ylsi myös korkealle. Haven kuuluu Kämp Collection Hotels ketjuun, johon kuuluu myös mm. Kämp ja Lilla Roberts. Keväällä avataan myös heidän uusin hotelli St. George.
Havenin hillitty ja ajaton sisustus antaa tyylikkään yleisilmeen ja se jatkuu myös hotellihuoneessa. Huoneen jokaisesta yksityiskohdasta huomaa hyvin, että kyseessä on tasokas luksushotelli. Se tunne kun saat hetken omaa aikaa ylellisesti sisustetussa huoneessa mahtavine maisemineen ja hyvin nukutun yöunien jälkeen saat syödä rauhassa mielettömän herkullista aamiaista - ihanaa!


Havenin aamiaissali Sundmanin talossa on todella kaunis - ikkunoista avautuu Etelärannan merelliset maisemat ja tarjolla on astetta luksukkaampi aamiainen verrattuna moneen hotelliaamiaiseen, joten suosittelen muillekin aamiaisen ystäville kokeilemaan heidän aamiaista.

Illalla emme jaksaneet mennä ravintolaan syömään, vaan päätimme maksimoida yhteistä aikaa hotellihuoneessa syöden - samppanjaa ja sushia kylpyammeessa ei välttämättä ole yhtä hyvä idea kuin miltä se kuulostaa, lopputuloksena saattaa olla uivat sushit :D

On ollut todella mahtavaa saada käydä mieheni kanssa treffeillä sillä välin kun poikamme kummit ja minun vanhemmat ovat hoitaneet pikkuista ja on mukava huomata, että hekin iloitsevat niistä yhteisistä hetkistä meidän pikkuisen kanssa. Irtiotot arjesta on mielestäni todella ihana lahja, kiitos lastenvahdeille ja Hotel Haven yhteistyöstä Nyt jatkuu tämän maman nautinnollinen hetki yksin kotona ;) Ihanaa viikonloppua!


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

3 comments

 1. Ihanat kuvat <3 Hotel Haven on kyllä kiva paikka ja vietettiin ystävän synttäreitä kolmen porukalla ja meillä oli ihana luxushuone silloin ja mietin, että oman rakkaankin kanssa olisi kiva joskus mennä. Aamiaisella on tullut Havenissa käytyä erikseen ja se on varsin mieletön ja ah ne kaikki erilaiset tuorepuristetut mehut.

  Kivaa uutta viikkoa Jessica <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että, se oli varmasti kiva paikka juhlistaa myös ystävän synttäreitä! ja kyllä, oman rakkaan kanssa oli mukava saada rentoutua <3 Minullakin tuli mieleen, että Havenin aamiaisella voi hyvin käydä myös erikseen kun oli niin kiva paikka :)

   Kiitos samoin Tiia!

   Delete
 2. Be that as it may, of lateFree Articles, there has been an ascent in the quantity of presentations and honors that are perceiving our commitment to the bigger reason for some businesses as well as toward our general public. nothing bundt cakes chandler az

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig