Follow my blog with Bloglovin Our new open closet - Hyllykokonaisuus makuuhuoneessa | Teljänneito

Our new open closet - Hyllykokonaisuus makuuhuoneessa

Eilen saavuin poikamme kanssa kotiin mummolasta ja kotia tullessa odotti mahtava yllätys: makuuhuoneessamme komeili tämä upea open closet hyllykokonaisuus! Mainitsinkin jo viime vuoden syyskuussa täällä blogissa, että pohdimme jonkinlaista open closet- hyllykokonaisuutta makuuhuoneeseemme, sillä vaatehuone muuttui ennen poikamme syntymää lastenhuoneeksi. Kävimme muutama viikko sitten katsomassa elvarli-järjestelmää ja totesimme, että se soveltuisi suunnitelmiemme mukaisesti hyvin avoimeksi vaatesäilytysjärjestelmäksi makuuhuoneeseemme.


Tämä päivä menee järjestellessä hyllyjä ja vihdoinkin saamme viimeisenkin vaatetelineen pois lastenhuoneesta! :)
Lisää kuvia kokonaisuudesta on taatusti luvassa ja lopputulos on hieman erilainen kuin aikaisemmassa postauksessa näkyvä piirrustus.

2 comments

 1. Hei!
  Mielenkiinnolla odotan uusia kuvia. Ymmärsinkö oikein että avohyllystö tulee makuuhuoneeseenne?
  Olen aina ihaillut pukeutumishuoneita joissa on avohyllyt- ja rekit joista vaatteet näkee ensisilmäyksellä. Mutta makuuhuoneessa olevaksi säilytysjärjestelmäksi olen ajatellut tuon ratkaisun olevan kovin altis vaate-ja huonepölylle. Vähän tulee mieleen että ikään kuin nukkuisi vaatehuoneessa. Itse en allergisena siihen pystyisi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa ja onneksi sain tänään napsittua muutaman kuvan hyllykokonaisuudesta! <3
   Kyllä, ymmärsitaivan oikein :) hyllykokonaisuus on makuuhuoneemme seinällä ja kyllä - tämä on kieltämättä pölyä keräävä kokonaisuus. Tämä kuitenkin korvaa kahta aikaisempaa vaaterekiä(jotka aina pursuaivat vaatteitamme) joten kuvittelen, että tämä yksi kokonaisuus keräisi vähemmän pölyä ja pysyy siistimpänä kuin edelliset vaaterekit :D yksi vanhoista vaaterekeistä saimme tämän uuden kokonaisuuden myötä pois lastenhuoneesta, joka on tosi hyvä kun se ei enää kerää pölyä vauvamme huoneessa <3 Se ei kyllä varmasti ole suotavaa varsinkaan allergisena säilyttää vaatteita näin avoratkaisuissa - ison koiran kanssa vaatteet taitaa olla kuitenkin pienin pölymurheistamme :D

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig