Follow my blog with Bloglovin My style: Tyylini kulmakivet ja Zadaa kirppis | Teljänneito

My style: Tyylini kulmakivet ja Zadaa kirppisKerroinkin aikaisemmassa postauksessa, että olen näin uuden vuoden kunniaksi myynyt ylimääräistä tavaraa pois ja olen laittanut omia vaatteitani Zadaan kautta myyntiin. Rauhallinen viikko teki hyvää, some minimiin ja raivasin kalenterista tilaa vaatekaappien läpikäyntiin - sen minkä meidän bébé antoi myöden. Zadaa myyntiä varten on tullut katsottua läpi niin vaatekaappia kuin vanhoja kuvia. Samalla on tullut pohdittua omaa tyyliäni ja ajattelin samalla tehdä postauksen tyylini kulmakivistä.
Kun Zadaalta kysyttiin minulta tyylistäni kuvailin omaa tyyliäni sanoilla klassinen, naisellinen ja hillitty. Muutama vuosi finanssialalla on myös varmasti vaikuttanut tyyliini, siinä missä kymmenen vuotta sitten aina käytin farkkuja ja kauluspaitaa käytän tänä päivänä mielummin mustaa mekkoa. Ihailen Kate Middletonin ajatonta ja upean eleganttia tyyliä. Täytyy kuitenkin sanoa, että valitsen vaatteeni enemmän sen mukaan, mikä on helppoa, vaivatonta ja tuntuu hyvältä. Valitsen useimmiten vaatteet aamulla kiireessä sen mukaan, että se sopii koko päivän ohjelmaan - oli se sitten työ, brunssi, kävelylenkki, lääkärissä käynti, vauvatreffit tai dinneri. Yksi tämän vuoden tavoitteista on kuitenkin välttää päiviä, jolloin ihan kaikki osuu samalle päivälle ;)
Viihdyn parhaiten yksinkertaisen tyylikkäissä(ja mukavissa!) korkokengissä, mutta toki paikasta toiseen viilettäessä joutuu valitsemaan kengät tulevien kävelykilometrien mukaan. Sekä vaatteissa että korkokengissä olen oppinut suosimaan niitä tiettyjä merkkejä ja malleja, jotka istuu hyvin omaan jalkaan.
Kuten 2017 vuosikatsauksessa totesin: raskaana ollessa ja synnytyksen jälkeen tuntuu oma tyyli olevan hukassa, varsinkin kun vauva-arjessa on sallittua pukeutua hieman rennommin kuin töissä.
Vaikka tyylini on muutamia vuosia ollut melko samanlainen on se ehkä kuitenkin muuttunut hieman. En tiedä onko se muuttunut parempaan suuntaan vai ei, mutta ainakaan ei tunnu olevan lainkaan aikaa panostaa omaan tyyliin tai tuntitolkulla kiertää kauppoja ja ajan kanssa kokeilla vaatteita ;) 
En ole koskaan ollut muodin perään ja ystäväni vitsailivatkin aikoinaan siitä, että omaksuin muotijutut vasta sitten kun se on vaihtumassa toiseen. Hyvänä esimerkkinä lienee pillifarkut vs leveälahkeiset housut - kumpikohan ovat edes tällä hetkellä enemmän in? 


Mielstäni tärkeintä on kuitenkin valita vaatteet jossa tuntee olonsa mukavaksi - huomaan helposti käyttäväni samoja mekkoja, jotka istuu hyvin, tuntuu hyvältä ja näyttää tyylikkäältä.
Tehdessäni vuosikatsausta vuodesta 2017 tulikin todettua, että neljä päivää synnytyksen jälkeen valitsin tämän tutun ja turvallisen Mangon mekon:Tuo samainen mekko on jo ollut kolmisen vuotta suosikkimekkoni. Se kertonee siitä, että valitsen mielelläni mukavia ja hyvin istuvia vaatteita, enkä kovin usein vaihda tyyliä. Toivottavasti en kuitenkaan lähde aivan samalle linjalle kuin Steve Jobs vaatekaappini osalta, vaikka kyllähän se kovin houkutteleva ajatus onkin. Elokuussa palaan kuitenkin takaisin töihin äitiyslomaltani ja olen aivan varma, että se taas innostaa tyyliin ja pukeutumiseen panostamiseen!Talvisin ja töissä pukeudun mieluiten mustaan, kun taas kesällä ja lomalla pukeudun melkein poikkeuksellisesti valkoiseen, tai ainakin hieman vaaleampiin sävyihin. Viime kesänä tyylini koki niinkin räikeän mullistuksen kuin vaaleansinisen lisäys väripalettiini. Vaaleansininen ylsi jopa kynsilakasta paitaan ja odotan jo innolla tulevaa kevättä ja kesää - kaapissa odottaa nimittäin jotain uutta ja vaaleansinistä ;)

Itse otin Zadaan käyttöön vasta viime vuoden lopussa, sillä kaipasin jotain helppoa tapaa myydä vaatteitani. Jokainen Facebookin kirppariryhmissä jotain myyneenä tietävät, että FB ryhmät ovat kaikkea muuta kuin helppoa - kommunikointi on hankalaa ja myynti-ilmoitukset hukkuvat kaiken vhs-kasettien, kumisaappaiden ja muiden aarteiden sekaan. Zadaassa näet vain itsellesi sopivat tuotteet javoit valita haluatko nähdä myös lastenvaatteet, niistäkin vain niitä kokoja joita haluat nähdä. Täydellistä!Kaikki tämän postauksen kuvat sisältää tuotteita, jotka ovat kaupan tällä hetkellä/myyty Zadaa appissa, joten jos olet kokoa XS/S tai kenkäkokoa 37-38 niin kannattaa käydä kurkkaamassa. Koodilla JR6947 saat 5€ alennusta ostoksistasi5 comments

 1. Tyylisi on kadehdittavan kaunis ja hillitty 😊 minua kuitenkin kiinnostaa miten pukeudut kun maassa on senttikaupalla lunta, loskaa ja räntää? Kuvissa näkyy yleensä mekko ja korkokengät, ne tuskin käytännöllisimmät näissä Suomen keleissä 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Totta, kesäihmisenä harvemmin on niin paljon energiaa kaivaa kamera esiin ja ylipuhua jotakin ihmistä ottamaan asukuvaa jos sattuu olemaan valoisaan aikaan ulkona, haha :D Varsinkin kun yleensä olen töissä ne muutamat tunnit, kun ulkona on valoisaa. Joskus onni(ja kuvausapua) on kuitenkin ollut matkassa mukana ja tässä esim asu, jossa olen miltei koko talven pyörinyt. Timberlandit ovat ihan huippuja! Vähän jänskätti tuo vaalea sävy, mutta ne ovat pysyneet todella puhtaana vaikka niillä on kävelty monta koiralenkkiä tms rapaisessa kelissä. Tässä kaksi talviasua ja onneksi kaksi uutta talviasua odottaa siirtoa kamerasta koneelle :)
   http://www.teljanneito.com/2017/12/christmassy-tallinn-tallinna-ja.html
   http://www.teljanneito.com/2017/01/sunday-walk-laskiaispullaa-lauttasaaren.html

   Delete
 2. Tyylisi on todella hyvä ja sopii sinulle loistavaati. Minusta on hienoa kun pukeudut niin naisellisesti ja mitkä sääret.

  ReplyDelete
 3. Millä noi sun myynnissä olevat vaatteet löytää Zadaasta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zadaassa näkee ne vaatteet, jotka ovat itselleen sopivia (koot määritellään itse). Minun vaatteet, kengät ja asusteet löytää Discoverin kautta painamalla silmä-ikonia - siellä löytyy Teljänneito-banneri :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig