Follow my blog with Bloglovin Lahjoita apua sitä tarvitseville. | Teljänneito

Lahjoita apua sitä tarvitseville.

"Monia on koskettanut ja huolettanut Hurstin leipäjonon tilanne. Monella meistä ei välttämättä ole antaa isoja summia rahaa, mutta jos yhdessä autamme summa kasvaa suureksi."

Tämä teksti tuli minulla aamulla vastaan Facebookissa Vauras nainen- sijoitusryhmässä, jossa olen mukana. Siinä oli linkitetty Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö Ryn sivuille, jossa tilinumerot lahjoituksia varten. Ensireaktioni oli turhautuminen, sillä tämäkin asia olisi ollut niin paljon helpompaa Mobile paylla. Vaikka minulla oli hiukan kiire lähteä vauvan kanssa matkaan ajattelin, että kyllä tässä varmasti monien lahjoitusta helpottaisi ja lahjoituksien määrää saataisiin suuremmaksi, jospa Mobile Paylla onnistuisi lahjoittaminen Hurstin apuun. Ja niin saatiin lahjoitus onnistumaan myös Mobile payn kautta. Olen itse hyvä esimerkki siitä, että mitä helpommin jonkin asian voi hoitaa niin sen todennäköisempää on, että asia tulee hoidetuksi. Täällä blogin puolella on varmasti myös teitä, jotka mielellään auttavat lahjoittamalla sopivan summan heidän toimintaan. 
Lahjoittamalla Mobile paylla numeroon 0505828272 tekin voitte auttaa Hurstin leipäjonon toimintaa ja saamme toivottavasti myös tänä vuonna Köyhien linnanjuhlat ja jokaviikkoiset ruoka-avustukset tuhansille nälkäiselle työttömälle ja apua tarvitsevalle. Eikö Köyhien linnanjuhlat ja Hurstin leipäjonot ole sinulle tuttua toimintaa? Voit lukea heidän toiminnastaan täällä ja täällä.
Yhdessä voimme auttaa: jos kaikki ystäväni Facebookissa lahjoittaa saman 50 eur niin saisimme kasaan 32650 eur. Jos kaikki Instagram seuraajani lahjoittaa 10 eur saisimme kasaan 37360 eur. Se olisi yhteensä 70000 eur ja sillä saataisiin jo varmasti paljon apua aikaiseksi.

Ihanaa perjantaita 

4 comments

 1. Kiitos kun kerroit miten voi auttaa Hurstin tilannetta! saako tätä jakaa muille?
  - Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti saa jakaa, toivottavasti mahdollisimman moni tarttuu tähän ja lahjoittaa! Mobile pay tekee sen niin paljon helpommaksi <3

   Delete
 2. Huikeeta! Kiitos, että teit tämmösen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos teille, jotka olette tarttuneet tähän ja lahjottaneet heille myös! Toivottavasti mahdollisimman moni on tarttunut tähän <3

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig