Follow my blog with Bloglovin Art by Tanja and coffee moment at home | Teljänneito

Art by Tanja and coffee moment at home

Instagram storiesissa on pyörinyt viime päivinä arkihaaste, jonka tarkoituksena oli näyttää arki sellaisena kuin se on. Storiesiin tuli kuvattua perheen aamuhetkeä sohvalla kahvia juoden ennen Albert-koiramme aamulenkkiä. Viikonloppuna kotoillessa napsin samalla muutaman kuvan olohuoneestamme ja juuri sohvanurkkauksesta ja leikkimastosta, jossa vietämme suurimman osan ajastamme kotona. Tässä sohvalla istun parasta aikaa nytkin.


Tämä sohvan yläpuolella komeileva Art by Tanjan abstrakti taulu on saanut edelleen paljon ihasteluita osakseen niin vierailta kuin täällä blogissa: hänen tauluja on onneksi vielä mahdollista tilata toiveidensa mukaan. Pohdin pitkään taulun hankintaa ja tuntui hankalalta löytää juuri oikean kokoinen ja värimaailmaltaan sopiva taulu, kunnes Tanja Meski maalasi meille tämän taulun muutama vuosi sitten. En tule milloinkaan kyllästymään tähän, sohvanurkkausta olisi vaikea kuvitella enää ilman taulua Sohvamme on Interfacen sohva, josta kirjoitinkin aikaisemmin täällä blogin puolella ja kuvassa näkyvät pehmeän harmaan sävyiset samettiset tyynyt tuli ostettua hieman ennen joulua Hemtexistä*.

Kuvissa ei vielä näy uutta vauvan leikkikaarta, joka on nyt parasta aikaa käytössä leikkimaton päällä. Sunnuntaina vaalikahvien jälkeen sain vihdoinkin aikaiseksi maalata leikkikaaren ja siitä tuli todella kaunis. Idean siihen sain HomeviaLauran blogista, kiitos siitä Laura!
Harmaa leikkimatto* ja puput ovat Pikkuvaniljalta ja kaunis valkoinen purulelu on For Minis and Mommiesilta.Nyt olemme lähdössä pikkuisen kanssa lounaalle ystävien kanssa ja noudan samalla postissa odottavan uuden filtin, joka toivottavasti sopii hyvin meidän sohvanurkkaukseen :)


*Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 comments

 1. Meiltä löytyy sama leikkimatto, mutta beigenä. :) Aivan ihana ja paksu ja pehmeä. Esikoinenkin pötköttelee siinä usein Pikku Kakkosta katselemassa.

  Ja ihana, harmoninen sohva seinusta. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oooh se on niin kaunis se beige leikkimatto! <3 ihana kuulla, että vanhemmallekin lapselle sopii matto myös! :) kiitos paljon, tykätään kovasti <3

   Delete
 2. Tuo leikkimatto on kyllä nätti ja sopii sisustukseen. Täytyy itsekin laittaa pohdintaan sen hankinta, nyt kun tyttäremmekin on juuri syntynyt <3 lelukaaren laitoin tilaukseen käsistään näppärältä isäpuoleltani, kun bongasin Facebookista tyylikkään vanerisen version. Katsotaan millainen siitä tulee :)

  ReplyDelete
 3. Voi paljon onnea koko perheelle <3 ihanaa kun pikku prinsessanne saa omanlaisen lelukaaren! :) joo Pikkuvaniljalla on niin ihania juttuja, tätä leikkimattoa taisi olla harmaana, valkoisena ja beigenä :)

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig