Follow my blog with Bloglovin Our Christmas | Teljänneito

Our Christmas

Palasimme takaisin kotiin joulunvietosta eilen myöhään illalla ja pidin pikkuisen kanssa tänään pyjamapäivää, vaikka tänään virallisesti olikin ensimmäinen arkipäivä joulun jälkeen. Joulua vietettiin tosiaan tänä vuonna Vaasassa sukulaisteni kanssa ja kerkesimme piipahtaa myös eilen kotiintulomatkalla Turussa mieheni siskon luona. Tämä päivä meni aika lailla palautuen ajomatkasta, joka onneksi huonon ajokelin varoituksista huolimatta sujui ongelmitta.

Jouluna on mielestäni tärkeintä viettää aikaa rauhassa yhdessä läheisten kanssa ja lahjoja tärkeämpää on yhdessäolo - autoa pakatessa kuitenkin ihmettelimme miten auto taas oli niin täynnä ja mieli haikea kun lähdimme ajamaan kotia kohti - taas olisi ollut niin kiva viettää aikaa yhdessä sukulaisten kanssa pidempään ja ehtiä nähdä ystäviämme. Jospa pyrimme rauhoittumaan ensi jouluna vielä astetta enemmän. Voi kunpa Vaasa olisi hitusen lähempänä Helsinkiä.


Jouluaattona meillä on aina tapana syödä hyvin perinteistä jouluruokaa. Rakastan jouluruokaa todella paljon! Parasta joulupöydässä on laatikot(etenkin lanttulaatikko) äidin tekemä saaristolaisleipä, graavilohi, skagenröra ja kinkku. Tänä jouluna valmistin todella herkullisen skagenröran ja saimme kotiinvietäväksi äidin tekemää saaristolaisleipää, joten taidanpa tehdä viikonlopuksi hieman lisää skagenröraa.


Meidän pikkutontun ensimmäinen joulu sujui oikein mukavasti - haleja ja lämpimiä sylejä oli riittävästi tarjolla. Hän sai kummitädiltään tämän supersuloisen jouluisen asun joka ehdottomasti oli tämän joulun söpöin outfit mommolta saadun tonttulakin kera:Toivottavasti teidän joulu oli ihana ja rauhallinen 

Enää kaksi arkipäivää jäljellä ennen kuin vuosi vaihtuu - myös tänä vuonna viimeiset päivät menevät uutta vuotta suunnitellen ja kuluvaa vuotta muistellen. Käytetään nämä vuoden viimeiset päivät viisaasti, mitä se sitten kunkin osalta tarkoittaa ;)


No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig