Follow my blog with Bloglovin Miami beach and awesome sunglasses | Teljänneito

Miami beach and awesome sunglasses

Antiguan jälkeen lensimme takaisin Miamiin, olimme varanneet hotellin South Beachilta ja oli aika tutustua Ocean driven ympäristöön. Odotukseni Miamista olivat melko kohtuulliset, joten minulle South Beach oli positiivinen yllätys. Muutaman päivän tutustuminen Miamiiin tuntui melko lyhyeltä, joten voisimme hyvin kuvitella menevämme uudelleen käymään siellä myös. Toki tämä oli minulle ensimmäinen kerta USAssa, joten seuraavan kerran suuntaamme varmastikin muualle.


Shoppailu jäi onneksi melko vähäiselle, onnistuimme kuitenkin löytämään aurinkolasiliikkeen, jota emme pystyneet millään vastustamaan! Mukaan lähti mm nämä postauksessa näkyvät Ditan aurinkolasit, jotka oli mielestäni todella tyylikkäät enkä olisi osannut niitä valita itse. Onneksi oli hyvät makutuomarit paikalla ja mukaan lähti laseja, jotka varmasti tulee olemaan vielä pitkään käytössä. Tätä turistia näköjään onnistuttiin kyllä juksaamaan kun lasit myytiin alennuksineen reippaasti ylihintaan, höh.
Seuraavaksi matkamme jatkui ystäviemme kanssa, luvassa oli roadtrip Key Westiin. Miamin South Beachilta jäi hyvä kuva ja oli hauska huomata miten vauvan kanssa n 25 asteinen Miami tuntui lämpötilan ja auringon osalta sopivammalta, vaikka Antiguan lämpötila oli v 3-5 astetta kuumempi. 

3 comments

 1. Hiuksesi näyttävät todella kauniilta. Vieläkö sinulla on pidennykset? Olisin toivonut pidennysaiheista postausta sillä pähkäilen tässä teippien ja sinettien välillä. Kummalla tekniikalla sinun pidennykset on kiinnitetty? entä muistatko minkä pituiset pidennyksesi ovat

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja teipit ovat tosiaan tällä hetkellä, pidän niitsö enemmän kuin sineteistä

   Delete
 2. Kiitos paljon! Onnistuin polttamaan hiukseni katki Kroatiassa purjehtiessa kun suoristusrauta hajosi, joten on ilo kuulla jos hiukset alkavat jo palautua siitä :D muutama pidennys on vielä päässä ja voisinkon siitä tehdä erillisen postauksen, sillä olemme uusimassa pidennykseni taas piakkoin!

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig