Follow my blog with Bloglovin Key West pool party | Teljänneito

Key West pool partyTuntuupa oudolta ajatella, että vielä hetki sitten ajelimme ystäviemme kanssa pitkin Floridan Key Westiä ja vietimme päivää poolilla. Ero lämpötilassa on miltei 30 astetta ja olisin ilomielin voinut jäädä lämpöön vielä pidempäänkin. 

Key West oli kaunista, mutta valtavat romukasat tien vieressä muistutti rankasti vielä Irman jäljiltä. Meidän hotellia oltiin kuitenkin ehditty remontoimaan myrskyn jäljiltä ja Key West oli todella ihana kohde roadtripille Miamista ystäväpariskunnan kanssa. Ilokseni Jennyllä oli mukanansa donitsi, jonka päällä kelpasi tämänkin mamman lillutella!Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja pääsimme kuitenkin kotiin viettämään Suomen 100. itsenäisyyspäivää ja saimme finbesök Ruotsista. Tämä päivä menee täysin eri tunnelmissa, sillä lähdimme ystäviemme kanssa jouluiseen Tallinnaan viikonlopuksi. Olo on hiukan väsynyt, mutta odotan innolla Tallinnan talvista tunnelmaa!


Seuraa blogia FacebookissaBloglovin'ssa, Bloggerissa, Instagramissa ja Pinterestissä 

2 comments

  1. Komea poika siinä! Näytät hyvinvoivalta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, hän oli kyllä niin maailman suloisin nuo Babiatorsit päässä <3 Ne pysyi päässä yllättävän hyvin! Aurinko ja lepo tekee aina hyvää :)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig