Follow my blog with Bloglovin It's beginning to look a lot like... | Teljänneito

It's beginning to look a lot like...Christmas. Ehkä jo alkaa näyttämään joululta, mutta tuntuuko vielä joululta? Miten on, onko teillä joulutunnelma vielä löytynyt?


                    ✓     Joulukortit - tietysti vauvakuvalla höystettynä
                    ✓     Pieni joulukuusi
                     ✓     Glögijuhlat
                    ✓     Carolas julsånger
                    ✓     Jouluinen reissu Tallinnaan
                    ✓     Lucia
                         Piparkakkujen leivonta - jopa kahtena iltana
                    ✓     FORK Julfred på Svenska Teatern
                    ✓     Joulusiivous 
                    ✓     Christmas edition suklaa
                    ✓     Joululahjat
Silti joulutunnelma tuntuu vielä olevan hieman hukassa vaikka jouluaiheista puuhaa on lähiviikkoina riittänyt.
Johtuukohan se siitä, että tänä vuonna ei ollut joulukalenteria? Enpä usko.
Entä johtuuko se siitä, etten saanut aikaiseksi kaikkien kaappien suursiivousta?
Ainakaan se ei johdu siitä, etteikö oltaisi saatu lahjoja - olemme jo saaneet luvattoman paljon lahjoja pikkuisen kanssa, kiitos siitä! 
Juuri eilen viisastelin läheisilleni, että joulumieli ei tule lahjoista vaan oikeanlaisesta tunnelmasta. Vaikka kovasti lahjoista tykkäänkin niin vuosi vuodelta tuntuu tärkeämmältä antaa toisille yhteistä aikaa, sitä kun tuntuu aina olevan liian vähän. Yhteinen aika ja kiitollisuus siitä, että meillä on toisemme, sitä kun ei koskaan saa ottaa itsestäänselvyytenä.
Kuten jo aikaisemmin mainitsin tulee meillä joulu vastaan hieman liian aikaisin näin lomamatkan jälkeen. No onneksi tässä on vielä muutama päivä aikaa löytää se joulutunnelma(ja järjestellä kotia ehtii sitten välipäivinäkin) ja seuraavien päivien agendalla on nauttia rauhassa perheen kesken puhtaassa kodissa.Puhdas koti oli oikeastaan ainut asia, minkä jouluksi toivoin (sen yhden käsilaukun lisäksi ;) ja onneksi Freska* hoiti joulusiivouksen tänä vuonna meidän puolesta. Joulusiivous (tai oikeastaan siivous milloin tahansa vuodesta) on muuten oivallinen lahja kelle tahansa, joka mielummin käyttää kallisarvoista aikaansa yhdessä läheistensä kanssa. Jos et ole vielä Freskaa kokeillut suosittelen kokeilemaan, siivous kun oikeasti toimii loistavasti viime hetken joululahjana sellaiselle, jolla on jo kaikkea! Koodilla NXBQHD saat 25 euroa alennusta ensimmäisestä siivouksesta.Huomenna meillä on luvassa vuoden ensimmäinen joululounas mieheni kanssa, joulunviettoon suuntaamme kohti Vaasaa vanhempieni luo. Toivottavasti teilläkin on luvassa rauhallinen joulu 


* Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 comments

 1. Meidän poika syntyi marraskuun lopussa, vastasyntyneen kanssa on vaikeaa saada joulua taloomme. Toisaalta tästä tulee paras joulu lapsen kanssa <3

  Hyvää Joulua koko perheelle! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnea pienen pojan vanhemmille! Nauttikaa vauvan kanssa minkä pystytte, vaikka ymmärrän hyvin jos ei niitä rauhallisia hetkiä niin pienen kanssa löydy niin helposti. Vauvan ensimmäinen joulu on kyllä aivan varmasti ainutlaatuinen <3 Hyvää joulua!

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig