Follow my blog with Bloglovin Glöggfest | Teljänneito

Glöggfest

Eilen juhlittiin glögijuhlia @homeandbellan luona ja tämä päivä onkin sitten mennyt palautuen juhlista. Tai oikeastaan koko viikonlopusta, olen nimittäin ollut loppuviikon yksin vauvan ja Albert-koiramme kanssa, huhuh! Vauvamme oli mukanani juhlissa, joten ilmeisesti minulla oli sen verran kädet täynnä vauvan/skumppalasin/minglaamisen kanssa etten muistanut tämän vuoden glögijuhlissa kameraa käyttää.  Onnekseni sain lainata Caritalta tämän kuvan meistä tytöistä! 
Unohtuikin kysyä mikä ihana huulipuna Jennillä oli huulissa, se näyttää todella tyylikkäältä ja kivaa vaihtelua perinteiselle punahuulille:

mekko, Maje
kaulakoru ja korvikset, Swarovski

Mekko ei kovin hyvin tässä kuvassa näy, mutta mekko on siis sama Majen mekko kuin tässä aikaisemmassa postauksessa syntymäpäiväjuhlistani. Caritan upeasta pitsimekosta(ja poikamme juhla-asusta) voi lukea lisää hänen blogista!

Huomenna onkin sitten taas aika vetää juhlamekko päälle, sillä suuntaamme ystävieni kanssa Svenska Teateriin FORKin Julfred keikalle. Toivottavasti huomisen mekkokriisi ratkeaa kun käväisen hakemassa postissa olevan mekkotoimituksen ;) Kokeilin muuten glögijuhliin(tai tarkemmin ottaen Caritan etkoilla) ensimmäistä kertaa Smashboxin contouring stickiä, ehkäpä huomenna voisin paremmalla ajalla ottaa kuvia juhlameikistä ja asusta.

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig