Follow my blog with Bloglovin Cleaning and laundry inspiration | Teljänneito

Cleaning and laundry inspiration

Vuoden viimeiset päivät olen pyhittänyt uuden vuoden suunnitteluun ja kodin järjestelemiseen. Näiden matkojen jälkeen olemme onnistuneet luomaan aikamoisia epämääräisiä tavara- ja vaatekasoja kotiin ja niille täytyy nyt tehdä jotain ennen kuin tilanne menee aivan mahdottomaksi ja vaivun synkkään materia-ahdistukseen.
Tässä kampaajalla ollessa saan samalla kerättyä energiaa tuleviin järjestelyhetkiin ja matkalla kampaajalle piipahdin Dots liikkeessä hakemassa inspiraatiota siistiin kotiin - jotain uutta kotiin tai siivoamiseen liittyen piristää aina siivousintoa kummasti ;)
Siivousinspiraationa on jo hetken toiminut ruotsalaisen Viktorian Washologin* ihanat tuoksuvedet, jotka raikastavat niin kodin kuin pyykin. Oma suosikkituoksuni on blogin kautta saatu tuoksuvesi Desire(det är Längtan på svenska), se toimii mielestäni hyvin esimerkiksi märän koiran hajun peittämiseen. Sillä saa ihanasti raikastettua myös petivaatteet, tuoksuvesi toimii nimittäin kivasti untuvapeiton tuoksun raikastamiseen.
Tuoksuvedet on muuten ihana lahjavinkki ystävälle myös. Washologin pienet tuoksuvesipullot kauniissa pakkauksessa toimii hyvin lahjana vaikkapa uudenvuodenjuhliin tai remontin jälkeiseen juhliin ;)
Washologilla on myös tyylikkäät ja ympäristöystävälliset pyykinpesuaineet, näitä pulloja kehtaa pitää esilläkin. Hyvä niin, sillä pyykkiä pestään hurjan paljon enemmän nyt vauva-arjessa.
Vauvan vaatteet pesen usein käsin, sillä lika irtoaa parhaiten kun ne pesee samantien. Varsinkin nyt lapsen myötä olen entistä tarkempi pyykinpesuaineiden osalta, sillä mitä vähemmän kemikaaleja ja myrkkyjä sen parempi. Washologi on ekologinen vaihtoehto vauvan, ja tietysti meidän, vaatteiden pesuun. Vinkkinä muille jotka pesee paljon pyykkiä myös käsin: kannattaa käyttää nestemäistä pesuainetta, sillä se tarttuu vähemmän kankaaseen verrattuna jauhepesuaineeseen. Meillä myös sappisaippua on kovassa käytössä niin kotona kuin reissulla.Myös pölynimurille tarkoitettu tuoksupuuteri toimii positiivisesti siivousintoon. Oikeastaan kaikki mikä raikastaa koiratalouden kotia taitaa vaikuttaa positiivisesti - ison koiran kanssa siinä kodin tuoksussa on meinaan tekemistä ;)
*Postaus sisältää mainoslinkkejä

5 comments

 1. Vitsit miten ihanalta kuulostaa. Mulla käy vain ikävä kyllä monet tuoksut henkeen, jonka vuoksi en pysty hajuvesiäkään käyttämään. Mä odottelen sellaista pientä pakkasta, jos sillä saisi kodin ja petivaatteet raikastettua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, tässä on kyllä tullut kokeiltua kaikenlaisia konsteja saadakseen koiran hajun edes hitusen vähemmän nenään pistäväksi :'D Se on harmi jos tuoksut ottavat henkeen, varsinkin kun ei voi muiden hajuveden käytölle mitään! Itse olen vähentänyt hajuveden käyttöä maltillisemmaksi kun on meidän pikkuW sylissä, olen muuten aikamoinen hajuvesien suurkuluttaja ;) Miten tuoksukynttilät, ottavatko ne myös henkeen? Minulla on vähän huono tapa, että sytytän usean tuoksukynttilän samaan aikaan kun r a k a s t a n tuoksukynttilöitä todella paljon! Sain juuri joululahjaksi ystävältäni aivan ihanan tuoksuisen kynttilän <3

   Delete
  2. ... Ja joo, kunnon pakkaset olisi ihanaa niin saisi petivaatteet raikastettua! Parasta taitaa olla ihan kunnon pakkanen? Olin muuten elänyt siinä uskossa, että peittojen ja tyynyjen pesu on kovin kuluttavaa, mutta kuulemma untuvtyynyjä kyllä kannattaa pestä useamminkin, näin Familonin asiantuntija osasi neuvoa :)

   Delete
 2. When you are reserving the cleaning organization, you ought to ask about the protection they accommodate their cleaners since you need to guarantee you don't stall out in a legitimate circumstance if the cleaner were to get harmed while cleaning your office space. eco-dumpster

  ReplyDelete
 3. If you hire them insist on being added as a certificate holder and additional insured, so you are updated with a new certificate when it expires or if the policy is cancelled.thehousegoods

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig