Follow my blog with Bloglovin Christmassy Tallinn | Teljänneito

Christmassy Tallinn
Täytyy myöntää, että joulutunnelmaa saa hakea aikaisempia vuosia enemmän tänä vuonna. Se kai johtunee siitä, että kaksi viikkoa kestänyt matka Miamin ja Antiguan auringon alla sai ajatukset enemmän aurinkolaseihin ja bikineihin kuin joulutorttuihin. Itsenäisyyspäivän jälkeen luvassa oli kuitenkin tyttöjen ja vauvojen kanssa matka jouluiseen Tallinnaan! Voi miten pitkään olin odottanut matkaa Tallinnaan (Pohjanmaalta ei tuosta noin vaan matkusteta Tallinnaan katsos) ja Tallinna osoittautui oivalliseksi paikaksi yrittää herättää sisäistä joulutunnelmaa.
Matkalle lähti minun ja poikani lisäksi kolme ystävää ja heidän kaksi vauvaa, toisin sanoen kummipoikani, hänen suloinen serkkutyttö, Mekke ja meidän pikkuleijonan kummitädit Carita ja Karolina. Kyllä meitä hieman nauratti, että mitäköhän tästä tulee kun lähdemme vauvojen kanssa matkaan, mutta täytyy sanoa, että kaikki sujui aivan miellettömän hyvin! Tällä kokoonpanolla vietimme minilomaa Helsingissä tasan kaksi kuukautta sitten, josta ajatus jouluweekendistä Tallinnassa lähti. Mahtavalla asenteella sitä pystyy tekemään mitä vaan ja  miksipä ei suunnata ystävien kanssa lomalle kun kerran vauvatkin niin hienosti saavat matkustaa siinä samalla.
  Making memories Yövyimme Park Inn Radissonissa ja meillä oli kaksi isoa huonetta, jotta mahtuisimme vaunujen ja vauvojen kanssa hyvin.  Mahduimme vallan mainiosti oleskelemaan iltaisin kaikki yhdessä huoneessa, vaikka huone samalla toimi parkkipaikkana kahdelle lastenvaunulle ja lasten matkasängylle. Kaksi yötä Tallinnassa riitti mukavasti vanhan kaupungin ja Rottermanin kiertelyyn ja Kohtuotsan näköalatasanteella käymiseen.


Emme olleet varanneet ravintoloita ennen matkaa ja moni ravintola oli täynnä samana päivänä varatessa, joten suosittelen pöydän varaamista etukäteen. Saimme todella hyvän vastaanoton kaikissa ravintoloissa ja todella hyvää ruokaa, erityisesti ravintolat Platz, Kaks Kokkaa ja Saku, jotka hyvän ruoan lisäksi toimi hyvin kolmen(!) lastenvaunun kanssa.


Tässä muutama kuva, jossa näkyy päivän asu ja Stokke Trailz* vaunut, jossa Pikkuvaniljan elefantti roikkuu. Tuo kyseinen elefantti on tainnut muodostua meidän pikkuisen suosikiksi ja sen on jo ollut mukana vaikka ja missä. Meidän tupsupipoista ja Timberlandin kengistä mainitsinkin tässä aikaisemmassa postauksessa, twinning on vaan niin suloista! takki, Canada Goose
huivi, Cubus
leggins, Wolford
kengät, Timberland
Vanha kaupunki mukulakivineen hieman mietitytti etukäteen vaunujen osalta, mutta loppujen lopuksi oli melko kätevää kävellä vaunujen kanssa päivät kaupungilla kun ei itse tarvinnut kantaa mitään.Shoppailu jäi omalta osaltani vähäiseksi ja taisinkin tuhlata shoppailurahani Jacadin upeassa lastenvaateliikkeessä. Meidän poikamme sai  kesällä niin upean lahjan Maijalta ja hänen mieheltään Jacadista ja ihastuin aivan täysin kyseiseen liikkeeseen.
Tallinna kohteli meitä hyvin ja kynnys piipahtaa siellä useamminkin madaltui merkittävästi. Laivamatka vauvojen kanssa taittui mukavasti vaippa- ja maitorallin kera, vitsailimmekin, että nopeammalla laivamatkalla olisi jo tullut kiire!Joulutunnelman metsästys kera Carolas julsånger näin Lucian jälkimainingeissa jatkukoon. Lauantain glögijuhlat varmasti edesauttavat oikean tunnelman löytämistä 
* Postaus sisältää mainoslinkkejä

No comments

Post a Comment

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig