Follow my blog with Bloglovin A day in St Johns and LWD outfit | Teljänneito

A day in St Johns and LWD outfit

Yli viikko on jo tullut lomailtua, aika Antigualla on mennyt rauhallisesti ja auringosta nautiskellen. Samalla on tullut pidettyä lomaa blogista, mutta Instagram stories @teljanneito on ollut aktiivisessa käytössä täällä lomallakin. Olimme muutama päivä sitten käymässä resortiltamme St Johnsissa, joka on Antiguan pääkaupunki ja mihin Karibian risteilijät turisteineen pysähtyvät päivävisiitille.Meidän ollessamme St Johnsissa oli vain yksi risteilijä paikalla, joten paikka ei vilissyt turisteja vaan päinvastoin - värikkäästi maalatut kello- ja parfyymiliikkeet olivat hieman aavemaisia.
Kuljettajamme vinkkasi myös English Harbourista, johon päätimme myös lähteä jos tämä retki sujuisi hyvin - hieman jännitti kävellä tuntitolkulla todella kuumalla ilmalla porottavan auringon alla vauvan kanssa.
St Johns oli hyvin pieni, mutta sitäkin värikkäämpi. Tunnelma Antiguan pääkaupungissa mielestäni kuvastaa hienosti saaren rentoa meininkiä, ihmiset täällä ovat juuri niin rentoja ja hyväntuulisia kuin miltä St Johns vaikutti. 
Päälleni tuona(kin) kuumana päivänä valikoitui tämänhetkinen lempimekkoni Bubbleroomista* ja suosikkisandaalit Maison Helsingistä:


 
 
aurinkolasit, Chanel
sandaalit, Maison Helsinki
laukku, Louis Vuitton
rattaat, Kinspiring
Meillä on lennot ja itse lomailu sujunut paremmin kuin olisin voinut kuvitellakaan vauvan kanssa, ajattelin tehdä erillisen postauksen lomasta vauvan kanssa, nyt kuitenkin jatkan lomailua, ylimääräistä luppoaikaa vauvan kanssa kun on huomattavasti vähemmän kuin aiemmin lomaillessa :)*Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 comments

  1. Hello, yummy mummy. Raskauden aikaiset kilot ovat nakojaan tippuneet pois. Ihanaa lomaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, kyllä tänne kelpais jäädä! <3 heheh, joo ne lähti kuukausia sitten, kunpa vielä ryhdin saisi takaisin ja selkäkivut pois ;)

      Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig