Follow my blog with Bloglovin Villa Sandviken Brunch - Brunssi kauniissa villassa | Teljänneito

Villa Sandviken Brunch - Brunssi kauniissa villassa


Viime sunnuntaina vietimme vanhempieni kanssa isänpäivää etukäteen ja kävimme Villa Sandvikenin brunssilla. Villa Sandviken avattiin remontin jälkeen tänä vuonna ja oli ilo nähdä miten upeasti villa oli herännyt vuosien hiljaiselon jälkeen henkiin.


Villasta minulla on ihania muistoja muutamien vuosien takaa, sillä paras ystäväni häät vietettiin tässä samaisessa Hietalahden villassa. Lähetinkin Saralle brunssin jälkeen viestin, että seuraavan kerran haluan lähteä Villa Sandvikenin brunssille heidän kanssa.


Muistatte varmasti noin vuoden takaa postaukseni brunssista upeassa paviljongissa Saimaalla? Se taisi olla upein brunssi mahtavine maisemineen jonka olin kokenut - kunnes viime sunnuntaina saimme kokea tämän upean Villa Sandvikenin herkullisen brunssin.

Brunssi oli kaikin puolin todella maukas, meidän kaikkien suosikki taisi olla heidän lämminsavustettu lohi, tuorepuuro ja herkullinen granola. Ja focaccia. Ja jokiraputahna. Täytyy myös hehkuttaa brunssin makeaa kakkubuffettia, sillä yleensä olen enemmän suolaisen ruoan ystävä brunssilla, mutta tällä kertaa tuli maistettua jokaista kakkua - ja syötyä sekin lautanen tyhjäksi - niin hyvät kakut olivat! Parasta mielestäni oli juustokakku piparkakkumaisella pohjalla ja mustikkakukko.
Pientä kitinää lukuunottamatta vauvakin viihtyi hyvin brunssilla - ja hänet otettiin niin ihanasti vastaan. Henkilökunta kävi häntä tervehtimässä ja pianonsoittaja soitti hänelle muutaman kappaleen, joista yksi oli Pippi Långstrump - sama, jonka kuulemma minulle oltiin soitettu kun olimme Ruotsissa ollessani kaksi vuotias.Kävin myös yläkerrassa kurkkaamassa villan kabinetteja - ne oli todella arvokkaalla ja tyylikkäällä maulla entisöity. Siellä voisin hyvinkin kuvitella pitäväni omat juhlat. Meidän ollessa brunssilla isossa salissa oli yläkerrassa 50 v juhlat, mutta vaikka juhlaseurue oli samaa aikaa meidän kanssa noutamassa brunssiherkkuja toimi kaikki varsin mukavasti ja mutkattomasti ilman ruuhkaa.


Villa Sandviken sijaitsee Vaasan parhaimman merellisen kävelypolun varrella, joten jos haluaa ripauksen luksusta lenkille voi piipahtaa villalla ja ottaa take away kahvit mukaan lenkille.

Olen todella iloinen siitä, että villaa on entisöity niin kauniiksi ja arvokkaasti - aivan kun olisimme matkustaneet ajassa taaksepäin 1800-luvulle. Ensi kerralla täytyy myös piipahtaa villan kellarissa. Suurkiitos villalle ja ihanalle pianonsoittajalle tunnelmallisesta sunnuntaista ja äärettömän maukkaasta brunssista!

Ensimmäistä isänpäivää vietettiin tänään aamupalaa nauttien ja lenkkeillen koko perheen voimin, toivottavasti teilläkin oli kiva sunnuntai 


5 comments

 1. Näyttää tosi kauniilta paikalta. <3 Ja toden totta, kauniisti, ajan mukaan entisöity paikka. <3
  Meillä vietettiin isänpäivää rauhassa kotona ja totuteltiin uuteen kokoonpanoon. Toinen tyttäremme syntyi viime viikolla. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Jenni, paljon onnea koko perheelle! <3 miehesi sai kyllä parhaimman mahdollisen isänpäivälahjan kun olette päässeet kotiutumaan sairaalasta <3
   Villa Sandviken oli niin tunnelmallinen ja lämminhenkinen paikka, jos käytte Vaasan suunnalla joku kerta niin suosittelen niin lämpimästi heidän brunssia. Ja heillä on myös lounas ja illallistakin tarjolla, niitä täytyy kokeilla ensi kerralla :)

   Delete
 2. Moi! Teidän pojan ristiäisissä sinulla oli tosi kaunis pitsimekko, jota oon miettinyt omaksi ylioppilasmekoksenikin. Mitä kokoa oma mekkosi on? Oon suurin piirtein samaa kokoa enkä ihan ’sokkona’ uskalla lähteä tilaamaan..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! Tykkäsin itse myös todella paljon mekosta, se on niin klassisen kaunis ja hyvää laatua :) Se on varmasti todella hyvä mös ylioppilasmekoksi <3 Mekkoni on 2, tilasin myös kokoa 4 varmuuden vuoksi, mutta ihan turhaan. Se on aika reilua kokoa, joten tuo koko 2 on minulle vähän löysähkö kuten kuvissa näkyy.

   Delete
 3. Through the eatery reservation framework on the web, eateries can undoubtedly allot tables with no slip-ups in locate. valliant's diner

  ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig