Follow my blog with Bloglovin Sleep like a Baby + Familon Lahjakortin arvonta ♡ | Teljänneito

Sleep like a Baby + Familon Lahjakortin arvonta ♡


Olemme ystävieni kanssa keskustelleet paljon lasten unenlahjoista viime aikoina, unitottumuksia on varmasti yhtä monia kuin lapsiakin. Ihmisten kysyessä miten poikamme nukkuu on ilo saada vastata: Hyvin!
Vauvamme nukkuu yleensä yönsä heräämättä keskimäärin noin kahdeksan tuntia, vielä tässä syyskuun lopussa tekemässä postauksessani olin kirjoittanut hänen silloin vielä heräävän öisin syömään. Toivottavasti nämä koko yön yöunet jatkuvat vielä pitkään eikä ole vain yksi niistä kuuluisista vaiheista ;)Vaikka hän nukkuukin pitkään on hän melko äänekäs nukkuja. Nukkuessaan meidän pikkuleijona ähisee ja puhisee välillä niin, että koko perheen yöunien kannalta on parempi, että vauva nukkuu omassa huoneessaan. On kyllä hassua miten erilaisia nukkujia vauvat saattavat olla, aivan kuten me aikuisetkin he saattavat nukkua rauhallisesti paikoillaan tai levottomammin liikkuen. Esimerkiksi ystäviemme pikkuprinsessa nukkuu hipihiljaa paikoillaan koko yönsä kiltisti, jolloin samassa huoneessa nukkuminen on täysin vaivatonta.
Mielestäni tärkeintä on se, että kaikki löytää itselleen ja perheelleen parhaimman tavan toimia, jotta itsellä on hyvä olla.Meidän pikkuinen on nukkunut 2,5 viikkoisesta asti pinnasängyssä omassa huoneessaan, kuten jo tässä aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin. Hankimme ennen vauvan syntymää hänelle omaan huoneeseen käytetyn pinnasängyn ja laadukkaan Familonin patjan, tyynyn ja peiton.
Totesimme ystäväni kanssa, että tuntuu paremmalta kun lapsi nukkuu allergialiiton hyväksymällä laadukkaalla patjalla ja peitolla, sitä kun ei tiedä mitä kemikaaleja markkinoiden halvimmat versiot sisältävät. Joulua ajatellen Familon onkin koonnut lahjaideat lapselle, jotka edesauttavat lapsen hyviä unia ja varmasti ilahduttavat sekä vanhempia että lapsia.

Ylellistä pehmeyttä tuo myös sijauspatja, joka on myös helppo pestä omassa pesukoneessa tarvittaessa, vaikka patjansuojus onkin käytössä. Olen aikaisemmin vinkannut Ikean Len-patjansuojuksesta ja täytyy sanoa, että tämä Familonin patjansuojus on ihanan hengittävä verrattuna Ikean versioon, jota taas käytämme esimerkiksi vaipanvaihdon yhteydessä.
Laadukkaiden puuvillasatiini petivaatteiden lisäksi hyviin yöuniin vaikuttaa varmasti huoneen pimeys ja viileys. Näin marraskuun pimeydessä ei ole vaikeuksia saada lastenhuone pimeäksi yöksi, mutta hankimme jo pimeyttä tuovat verhot valmiiksi, jotta kenties saisimme aikaiseksi verhotangon hankkimisen ja verhojen ripustamisen lastenhuoneeseen vielä ennen kevättä ;)


Marraskuun pimeyden piristykseksi järjestän yhteistyössä Familonin kanssa lahjakortin arvonnan instagramin puolella! Ohjeet osallistumiseen löydät instagramin tililtäni @teljanneito
Voit osallistua Familonin lahjakortin arvontaan 30.11 asti Instagramissa @teljanneito, onnea arvontaan ♡ 

Lisäksi Familonilla on nyt koko marraskuun ajan tyynyt ja peitot -20%, joten nyt on hyvä hetki antaa ihanan hyvän unen joululahjoja myös meille aikuisille! Esimerkiksi meilläkin käytössä olevat ihanan muhkeat untuvatyynyt ja peitot ovat varmasti tervetullut pehmeä lahja pukinkonttiin.
Kauniita unia ♡
6 comments

 1. Ihanaa, että teillä nukutaan hyvin. <3 Ne hyvät yöunet auttaa kuitenkin pitkälle vauva-arjessa.
  Meillä hieman jännitetään vielä vähän ilmeneekö vauvalla vatsavaivoja, mutta näillä näkymin hyvältä näyttää. Viime yönäkin meidän vastasyntynyt nukkui tyytyväisenä viisi tuntia putkeen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, viisi tuntia vastasyntyneenä on ihan luksusta! <3 kyllä yöunet on vaan niin tärkeät, huonosti nukutun yön jälkeen ei kyllä ajatukset pysy kasassa yhtään.

   Delete
 2. Oi kun kaunista! Onnea vielä koko perheelle <3 mistä nuo kauniit pehmolelut ja sänkysuoja ovat?
  - Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Tiina! Kaikki puput ovat Pikkuvaniljalta ja jos tarkoitat sitä harmaata reunapehmustetta niin se on Jollyroomista :)

   Delete
 3. Ihanaa että poika nukkuu hyvin<3 Ja olen samaa mieltä tuosta mitä sanoit, tärkeintä on, että perheellä on sellainen järjestely, joka sallii vanhemmille parhaat unet. Virkeät vanhemmat jaksavat pitää vauvasta huolta ja pyörittää arkea hyväntuulisina :) Aivan ihanat kuvat olet napannut ja kiitos vinkistä, ajattelin yllättää miehen uudella untuvapeitolla <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, vanhempien hyvinvointi on todella tärkeää! <3 Siinä on kyllä jotain niin ihanaa kun on ihanan muhkeat peitot ja ihanat tyynyt, ja kun ne pitää vaihtaa myös tietyn vuosien välein niin se on mielestäni niin kiva ja tarpeellinen lahja :)

   Delete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig