Follow my blog with Bloglovin Bébé bag: Hoitolaukun sisältö | Teljänneito

Bébé bag: Hoitolaukun sisältö

Mainitsin aikaisemmassa vaunupostauksessa, että voisin tehdä erillisen postauksen hoitolaukun sisällöstä. Minulla on vielä kovin tuoreessa muistissa kun olin lähdössä vauvan kanssa pois kotoa ensimmäistä kertaa ja pohdin mitä hoitolaukkuun olisi hyvä pakata mukaan. Toivottavasti tästä postauksesta on hyötyä tuleville ja tuoreille äideille! Kuten myös käsilaukkuni osalta (minun LV Neverfull on  a i n a  täynnä!) ajattelen, että parempi ottaa kaikki mahdollisesti tarvittava mukaan hoitolaukkuun niin ei sitten jää harmittamaan jos jokin asia ei ole mukana. 


Meidän hoitolaukku on tämä Petite Chérien tyylikäs musta laukku Jollyroomilta*, joka on todella kätevä kun siinä on monta eri lokeroa ja mukaan tulee hyvä hoitoalusta. Siihen kuuluu myös pienempi laukku, joka toimii tyylikkäänä pikkulaukkuna mamman tavaroille. Ennen vauvan syntymää ajattelin, etten hanki erillistä hoitolaukkua vaan käytän nykyistä Neverfullia. Onneksi löytyi kuitenkin tämä hoitolaukku, joka sopii loistavasti omaan tyyliini.
Minulla on useimmiten myös oma käsilaukkuni mukana, joten hoitolaukussa on enimmäkseen vauvan hoitoon tarvittavat tuotteet ja just in case mammalle jotain pientä, kuten kuvassa näkyvän Lumenen puuterin lisäksi meikkivoide, käsirasva ja huulikiilto.Tässä lista hoitolaukun sisällöstä:

Olemme melkein joka päivä pikkuleijonan kanssa menossa missä milloinkin, joten hoitolaukkua käytetään päivittäin. Täten hoitolaukkua täytyy jatkuvasti täyttää uusilla vaipoilla, vaihtovaatteilla, wipesilla ja harsoilla. Tärkeintä hoitolaukussa lienee vaipat, vaihtovaatteet, hoitoalusta ja harsot. Pidän niiden lisäksi aina mukana miellyttävämpää vaipanvaihtoa varten pienet pyyhkeet, vesitiiviin suojan ja pieniä muovipusseja, jonne voi tarvittaessa laittaa käytetyt pyyhkeet tai likaantuneet vaatteet.
Yritän aina muistaa pitää vesipulloa mukanani ja usein huomaan kaipaavani myös raikasta vitamiinijuomaa kahvin lisäksi. Yritän myös muistaa pakata mukaan tuttipullon ja maitokorviketta jos olemme lähdössä juhliin tms missä mamma voi ottaa juhlajuomaa, arkena en kanna mukanani tuttipulloa ja korviketta, sillä vaikka hoitolaukkuun mahtuukin paljon niin on hyvä pitää mukana vain todennäköisesti päivän aikana tarvittavat asiat :)


Mainittakoot vielä, että vaunun sadesuoja ja lukko ovat myös aina mukana. Helsingissä on monia paikkoja missä vaunut joutuu jättämään ulos ja valitettavan usein vaunuja varastetaan, ainakin toistaiseksi olemme pärjänneet hyvin vanhan pyörälukon kanssa :) 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 comments

  1. Mulla hoitolaukku oli sellainen mihin vähän satsattiin esikoisen aikana. Hankittiin kestävä, ajaton laukku (jonka kanssa isikin kehtaa kulkea) ja se menee nyt toista kierrostaan vauvan kanssa. Tässä kuluneena melkein kahtena vuotena ei ole ollut kovin montaa päivää, kun sitä ei olisi tarvittu. :) En kadu yhtään, vaikka kunnon laukkuun meni pidempi penni. Ja uskon ettei käyttö jää vain vauvavuosiin.

    ReplyDelete
  2. Parasta on just se, kun löytää omaan makuun hyvän laukun. Varsinkin jos se on sellainen, jonka käyttö jatkuu vauvavuosien jälkeen :) Tosiaan olin itse kuvitellut, että olisi pärjännyt nykyisillä isoilla käsilaukuilla, mutta helpompi oli ottaa toinen laukku hoitolaukuksi. Täytyy ehkä kokeilla, jos oman käsilaukun sisälle saisi jonkinlaisen sisäpussukan, johon mahtuisi kaikki tärkeimmät ;)

    ReplyDelete

Kiitos kommentista :)

© Teljänneito

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig